Lifestyle Muzica si vedete

Necunoscuta … Jennifer Lawrence?

Necunoscuta ... Jennifer Lawrence?Jennifer Lawrence este probabil una dintre cele mai populare actrițe de la Hollywood din ziua de azi și o celebritate la nivel global, deși are sub 25 de ani. Ea este numită „fata drăguță a Americii” și pe bună dreptate și este cunoscută pentru modul în care joacă în filme și pentru personalitatea sa superbă, dar și pentru frumusețea sa extraordinară.

Jennifer, bineînțeles, a devenit populară datorită rolului său ca și Katniss Everdeen din pelicula „Jocurile Foamei”. Ultima ecranizare a trilogiei, „Mockingjay” tocmai a fost lansată și deja are un succes uriaș în box office. Ea a câștigat și un Oscar pentru cea mai bună actriță pentru rolul său din „Silver Lining Paybook”, fiind una dintre cele mai tinere actrițe care a primit acest premiu. Dar probabil că știați asta deja. Să vorbim acum despre cele 13 lucruri pe care nu le știați despre Jennifer Lawrence. Citiți în continuare!

1. Jennifer de fapt a dorit să profeseze ca doctoriță, înainte de a fi mușcată de microbul actoriei.

2. Jennifer a fost votată cea mai vorbăreață fată din clasa sa în clasa a șaptea. Porecla ei a fost „Nitro”. Nu e surprinzător pentru cei care au văzut măcar un interviu de-al ei!

3. Jennifer a crescut în Louisville, Kentucky și s-a mutat în Los Angeles pentru a-și urmări visul de a deveni actriță. Tatăl lui Jennifer deține o companie de construcții, iar mama sa conduce o tabără de vară.

4. Jennifer a fost o majoretă foarte populară în liceu.

5. Primul mare succes pentru Jennifer a venit în filmul „Winter’s Bone”, lansat în 2010. Ea a învățat o mulțime de lucruri când se pregătea pentru rolul din acel film, precum cum să taie lemne, cum să disece veverițe – da, chiar a ucis veverițe în filmul acela, veverițe adevărate! Ew!
Citeste mai mult aici.