Lifestyle Trucuri culinare

Momente speciale Muller

Momente speciale Muller
Pe parcursul celor 110 ani de existenţă, Müller s-a transformat dintr-o mică afacere de familie într-una dintre cele mai importante companii de lactate din Europa, iar aprecierea publicului pentru produsele sale l-a transformat într-unul dintre cele mai îndrăgite branduri. Prezent pe piaţa locală din luna august 2008, Müller reprezintă garanţia celui mai înalt nivel de inovaţie şi originalitate, obiectivul declarat al companiei fiind acela de a le oferi consumatorilor români o experienţă nouă de gust şi produse de cea mai bună calitate.

Pentru a oferi consumatorilor satisfacţia unor produse de cea mai bună calitate, Müller selectează cu atenţie cele mai bune ingrediente. Astfel, compania foloseşte doar ingrediente naturale, fără să adauge coloranţi artificiali sau conservanţi.

Portofoliul Müller este alcătuit, în acest moment, din 8 game principale de produs: Bianco (iaurt alb cu un gust uşor dulce), Froop (iaurt delicios cu un strat de piure de fructe deasupra), Müller Mix (combinaţii de iaurt cu bunătăţi de ciocolată, cereale sau fructe), Riso (orez cu lapte), Müllermilk (lapte cu arome), Pezzi di Frutta (iaurt cu multe bucăţi de fructe), Crema di Frutta (iaurt fin cu 5% fructe pasate), Müller Lapte din Alpi (lapte UHT cu 1,5% şi 3,5% grăsime) şi Müller Iaurt (iaurt simplu).

Müller Froop a reprezentat, la momentul lansării, o inovaţie absolută pe piaţa din România, Müller fiind primul producător care aşeza fructele deasupra stratului de iaurt. Combinaţia originală de piure de fructe şi iaurt simplu şi fin, oferită în ambalaje transparente şi generoase, de 150g, reprezintă răspunsul companiei la preferinţele consumatorilor pentru un gust de fructe mai bogat şi mai răcoritor. Müller Froop este disponibil în şase variante de gust: căpşuni, zmeură, cireşe, piersici-maracuja, lămâie şi kiwi.

Müller Bianco este un iaurt alb uşor dulce, care îmbie consumatorii să se bucure de experienţa unui gust delicat şi foarte special, îndulcit cu zahăr natural din struguri. Familia Bianco include şi Müller Bianco 0,1%, un iaurt alb cu acelaşi gust dulce inconfundabil, dar cu o formulă mai uşoară.

Müller Mix reprezintă combinaţia perfectă dintre un iaurt fin şi cremos şi, ambalate separat într-un colţ, bunătăţi din ciocolată, cereale sau fructe. Datorită ambalajului original şi atractiv şi a combinaţiilor delicioase de gusturi şi arome pe care le creezi după cum îţi place, Mix este fără îndoială cea mai distractivă decizie a zilei. Müller Mix este disponibil în ambalaje de 150g, în diferite sortimente de gust: Mix Choco Balls, iaurt preparat cu vanilie şi fulgi de orez glazuraţi cu ciocolată, Mix Honey Crush este un amestec de iaurt cu cereale învelite în miere, Mix Crispy Crunch, iaurt cu aromă de vanilie şi cereale crocante, Mix Choco Flakes, iaurt fin cu aromă de banane şi fulgi crocanţi de porumb, glazuraţi cu ciocolată, Mix Choco Cringles, iaurt cu aromă de cireşe şi cereale glazurate cu ciocolată, Mix Choco Stars, iaurt cu aromă de nuci de Macadamia şi steluţe de cereale, glazurate cu ciocolată. Pentru amatorii de fructe, există Mix Cireşe şi Mix Mure-Zmeură, care conţin iaurt puţin dulce şi preparat de…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu