Lifestyle Trucuri culinare

Masina de spalat vase este de mare ajutor in bucatarie

Masina de spalat vase este de mare ajutor in bucatarie
Nu foarte multi romani fac in prezent apel la unul dintre cele mai eficiente ajutoare din bucatarie, respectiv la masina de spalat vase, deoarece inca se mai crede ca acest dispozitiv ar fi mare consumator de energie si, in plus, ar ocupa prea mult spatiu util in bucatarie.

Spre surpriza placuta a celor care inca mai au astfel de prejudecati este bine de aflat faptul ca noile generatii de masini de spalat vase pot incapea cu usurinta intr-o bucatarie de dimensiuni medii, sunt destul de silentioase in functionare si nu consuma chiar atat de mult, adica nu depasesc mai niciodata 1kw/h, existand si modele care functioneaza impecabil la doar 0,6 kw/h.

Ceea ce poate totusi indeparta clientii nu sunt caracteristicile tehnice ale masinilor de spalat sau dimensiunile lor ci mai degraba preturile de vanzare care sunt de obicei comparabile cu acelea ale masinilor automate de spalat rufe. Este vorba despre o investitie maricica, dar vom vedea in continuare ca nu va fi vorba de bani aruncati in vant ci de o investitie in igiena, calitate si eficienta.

Amortizarea costurilor cu masina de spalat se face in timp mai indelungat, dar sigur. Comparativ cu consumul de apa si detergent de vase necesare spalarii manuale, masina de spalat consuma mai putina apa si mai putin detergent, facandu-se astfel economii continue la acest capitol.

In ce priveste gradul de igiena a vaselor dupa spalare, studiile stiintifice au aratat faptul ca si aici masina d…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu