Lifestyle Muzica si vedete

Justin Bieber planuieste un nou turneu, dar nu si in Europa!

Justin Bieber planuieste un nou turneu, dar nu si in Europa!Vanat necontenit de reporterii de senzatie si suprasaturat de interventiile acestora in viata sa particulara, superstarul Justin Bieber nu isi pedepseste insa fanii doar pentru atata, el planuind un lung turneu care va incepe anul acesta in luna septembrie si se va incheia abia in ianuarie 2013 la Miami, pe American Airlines Arena.

Dorindu-si probabil sa seduca definitiv pe americani, Justin Bieber va concerta aproape fara pauza in cele mai mari metropole din Statele Unite, acolo el fiind asteptat de catre fanii sai in Las Vegas, Los Angeles, Portland, Minneapolis, Kansas City, Dallas, Philadelphia, New York si multe, multe alte orase de prim rang de peste ocean.

Canada nu a fost bineinteles lasata deoparte, turneul lui Justin Bieber incluzand si mari orase canadiene precum Calgary, Edmonton, Montreal sau Toronto. Pentru a nu isi dezamagi fanii, datele stabilite pentru concertele sale live sunt plasate alternativ atat in Canada cat si in Statele Unite, in acest mod tanarul cantaret facand un adevarat tur de forta al nordului Americii.

Nascut in Canada, in 1994, Justin Bieber a fost descoperit la 16 ani de catre managerul Scooter Braun care l-a luat imediat sub aripa sa, promovandu-l de atunci si pana in prezent ca unul dintre cei mai inzestrati cantareti ai momentului.

Plin de multa incredere in sine, talentat si recompensat in scurta sa cariera muzicala cu nenumarate premii de marca, Justin Bieber isi defineste stilul artistic prin multe forta si creativitate, fiind de asteptat ca viitorul sa ii rezerve lucruri dintre cele mai bune daca intr-adevar va putea sa reziste atat muncii intense de creatie cat si presiunilor publicului, deloc usor de suportat mai ales de catre un tanar abia iesit din adolescenta.

Cantaret de succes, dar si actor foarte iubit de fanii sai, Justin Bieber este la ora actuala depasit doar de mult mai titrata Lady Gaga, dar nu va mai trece multa vreme pana ce cantaretul sa reuseasca sa o detroneze in sfarsit pe mai populara sa rivala. Aflat abia la inceput de drum, Justin Bieber mai are multe de spus in muzica, iar fanii sai ii vor fi mereu alaturi indiferent daca alege sau nu sa concerteze si pe continentul lor anul acesta sau in anul care vine.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu