Lifestyle Muzica si vedete

Jim Carrey face 50 de ani pe 17 ianuarie!

Jim Carrey face 50 de ani pe 17 ianuarie!Plin de succes, fericit si binecuvantat cu o familie iubitoare, Jim Carrey se pregateste sa intampine varsta de 50 de ani cu zambetul pe buze, in maniera sa caracteristica si molipsitoare cu care ne-a obisnuit de acum de ani de zile.

Mai nou, celebrul actor a devenit foarte interesat si de artele frumoase si si-a deschis propriul sau atelier de pictura unde experimenteaza cu arta stradala si alte tendinte ale picturii moderne. Deosebit de bine primita de public, arta sa se bucura deja de succes, el fiind si o persoana populara, dispusa sa se intinda la discutii cu toti fanii sai.

Chiar daca nu a avut un destin prea fericit, actorul a reusit cumva sa isi faca un drum in lumea show-business-ului, incepand de jos, dar fiind si rapid apreciat pentru performantele sale de comedian innascut. Astfel, la nici macar 19 ani impliniti, el era deja cunoscut pentru spectacolele sale pline de umor, iar asta l-a si impins sa se mute in Los Angeles, unde va mai avea ceva de asteptat pana sa cunoasca consacrarea sa definitiva.

Incepand cu roluri minore, dar constante in filme de televiziune si trecand catre roluri lipsite de importanta din filme de lung-metraj, tanarul pe atunci actor a facut de toate pana in 1994, cand se va intampla si marele sau debut in lumea buna a cinematografiei prin filmul "Ace Ventura: Pet Detective", o comedie de zile mari, unde Jim Carrey reuseste sa ofere o buna performanta artistica.

Au urmat apoi roluri tot mai importante in productii de marca precum "The Mask", "Dumb and Dumber", "Liar Liar", "Bruce Almighty" si, mai recent, "I Love You Phillip Morris", actorul reusind de-a lungul timpului sa produca peste 2 miliarde de dolari pentru angajatorii sai, el insusi castigand sume maricele si urcand rapid in topul celor mai bogati actori din lume.

In viata personala, la fel ca si in film nu a avut parte de un destin nemaipomenit, dar a fost iubit de femei foarte frumoase, unele dintre acestea ele insele actrite de succes: Melissa Womer (prima sa sotie), Lauren Holly (partenera sa din "Dumb and Dumber"), Jenny McCarthy (de care s-a desparti recent, in 2010).

In prezent, Jim Carrey este liber ca pasarea in plan romantic si isi iubeste la nebunie fiica si pe nepotica sa, Jackson Riley Santana, alaturi de care adora sa isi petreaca timpul sau liber. Are deja 50 de ani si e de asteptat sa fie un bunic pe cinste, si hazliu, dar si foarte generos.

Pentru Jim Carrey, trecerea barierei critice de 50 de ani nu va reprezenta totusi o atat de mare problema, el simtind ca mai are inca mult de oferit in plan artistic si declarand acest lucru adeseori, spre bucuria fanilor sai care isi doresc sa il vada si pe viitor in multe productii de mare succes si in special in comediile spumoase cu care ne-a obisnuit deja de ani buni de zile.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu