Lifestyle Muzica si vedete

Jennifer Lopez si Marc Anthony sunt mai nou si designeri de moda!

Jennifer Lopez si Marc Anthony sunt mai nou si designeri de moda!Desi vazandu-si complet separat de viata lor personala dupa despartirea furtunoasa de anul trecut, Jennifer Lopez si Marc Anthony nu se feresc sa apara impreuna in public pentru a promova unele proiecte artistice demarate pe vremea cand eu formau o pereche chic de indragostiti, nu cu mult timp in urma ambele staruri prezentandu-se la conferintele de presa pentru a promova profesionist atat noile lor colectii de moda, cat si tinerele talente muzicale de care se ocupa de ani buni de zile.
 
Foarte seriosi si deschisi tuturor comentariilor, mai putin celor legate de viata personala, cei doi cantareti au lansat de curand o linie vestimentara destinata deopotriva femeilor si barbatilor, ei ocupandu-se insa separat de noile lor creatii, Marc fiind astfel responsabil cu imbracamintea si accesoriile pentru barbati, iar Jennifer orientandu-se catre produsele adresate exclusiv femeilor. Compania care le-a cumparat imaginea si ideile se numeste Kohl's si este proprietara unuia dintre cele mai mari lanturi de magazine de moda din America.
 
Pe canale neoficiale, unele cunostinte ale celebrilor cantareti spun ca cei doi ar putea sa se impace si sa isi reia viata impreuna, dar ei nu au declarat absolut nimic in acest sens asa ca e de crezut mai degraba ca s-au separat definitiv decat ca ar mai dori sa reia in vreun fel legaturile lor romantice. Ei raman totusi in continuare uniti prin copii, gemenii Emme si Maximilian, care au doar 4 anisori, si care se vor bucura in continuare de dragostea neconditionata a ambilor lor parinti.
 
Oarecum bosumflati si lipsiti de energie atunci cand apar impreuna la evenimentele oficiale, Jennifer Lopez si Marc Anthony raman insa doua celebritati de prim rang in lumea muzicii, ei continuand sa isi interpreteze muzica la superlativ si fiind cunoscuti si pentru rolurile lor de cinema, foarte bine cotate de altfel de critica de specialitate.
 
La momentul prezent, ambii cantareti se intalnesc cu altcineva, Marc Anthony preferand astfel compania incantatorului model Shannon de Lima, iar Jennifer Lopez pe aceea a dansatorului Casper Smart, un barbat placut si foarte talentat, care insa are si un foarte mare defect … e cu 18 ani mai tanar decat faimoasa sa iubita.
 

foto: hollywoodreporter.com