Lifestyle Timp liber

Intalnire online


 
Viata pe care o traim este atât de tumultuoasa, atât de intensa, timpul trece atât de repede, noi ne vedem implicati în atâtea activitati în fiecare zi încât uitam de multe ori de unele aspecte importante si ne trezim la un anumit moment dat singuri si nefericiti. Suntem deja prea ocupati cu viata noastra zilnica plina de solicitari încât nu mai avem timp sa iesim, sa flirtam, sa gasim potentiali parteneri de viata. Trebuie totusi sa facem ceva pentru ca nimeni nu vrea sa traiasca de unul singur.

Internetul ne ofera o solutie în acest sens: siturile de întâlniri online. Nu stiu însa daca sa fiu de acord cu o asemenea metoda de a-ti gasi jumatatea. Aceste situri sunt cai ideale pentru mitomani de a-si pune în practica pasiunea de a minti si de a o ridica pe înalte culmi ale inducerii în eroare. Este usor sa-ti creezi o identitate falsa, prin care sa atragi, sa cuceresti si în final sa strivesti iluziile sub piatra realitatii, care nu coincide absolut deloc cu impresia initiala.

Se poate totusi sa gasesti acolo o alta singuratate similara cu a ta, un alt suflet al carei speranta sincera este de a gasi în lumea virtuala pe cineva la fel de obosit de cautari ca si el, la fel de dornic de iubire ca si el, la fel de sensibil si de veritabil ca si el. Cunosc o astfel de situatie fericita, dar din pacate cunosc si multe tentative esuate, nenumarate sperante strivite, multe deziluzii generatoare de lacrimi amare.

Eu personal optez pentru cautarea concreta, fizica, în care vezi, auzi, judeci având eventualul obiect al pasiunii în fata. Dar ce te faci daca esti timid, daca nu ai timp sau nu esti dispus sa cheltuiesti mereu sume de bani pentru iesitul în oras si asteptatul la o masa, poate poate te va remarca cineva? Sau ce te faci daca sufletul tau pereche te cauta de ceva vreme, dar nu prin împrejurimi ci pe un site de întâlniri online?

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu