Lifestyle Trucuri culinare

Iaurtul ca ingredient culinar

Iaurtul ca ingredient culinarMai putin utilizat in bucataria traditionala romaneasca si mai des intalnit in alte bucatarii din intreaga lume, iaurtul este folosit de sute de ani ca ingredient de succes la prepararea de retete delicioase, avand si un rol pozitiv pentru stimularea sistemului digestiv si a celui imunitar gratie culturilor de bacterii “sanatoase”, care joaca un rol decisiv din aceste punct de vedere.

Dintre retetele diverse in care iaurtul poate fi folosit ca ingredient culinar va sugeram si dumneavoastra cateva idei utile in speranta ca veti alege pe viitor sa introduceti si iaurtul ca ingredient la prepararea de mancaruri variate:

– Cremele pentru micul-dejun pot fi usor preparate fie manual fie la mixer prin amestecarea iaurtului proaspat cu fructe de padure si putina miere de albine sau alternativ se poate apela si la cereale integrale sau ovaz care sa fie si acestea introduse pentru a se obtine o crema…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu