Educatie Lifestyle

Haine cu versuri, by Epitescu

Haine cu versuri, by Epitescu

Piata vestimentara din tara noastra este impanzita de materiale de a caror calitate ne indoim, cu mesaje neinteresante iar cuvantul neinteresant domina. Am descoperit cu mare drag pagina de Facebook denumita Epitescu. Manata de curiozitatea jurnalistica, am contactat “creatorul”, pe nume Silviu pentru a imi oferi mai multe detalii.

 

Prima curiozitate, cum ti-a venit aceasta idee?
Ideea a izvorat dintr-un cumul de pasiuni. E ca o reteta de bunataturi: doua linguri mari cu varf de poezie, cativa stropi de culoare si un pic de esenta de antreprenoriat. Epitescu nu va inseamna doar tricouri cu versuri ci mult mai mult. Tot ce tine de coltul tau de lectura care poate fi infrumusetat cu o picatura de poezie si epitete. De la cana in care iti bei licoarea preferata cand citesti, semnul de carte pe care il folosesti, pana la pernuta pe care iti rezemi capul cand cartea te duce in alte lumi.
 
Nu te-ai gandit ca poate nu o sa aiba succesul preconizat de tine?
Bineinteles ca m-am gandit, pentru ca sunt implicat in acest proiect atat emotional cat si rational. Totusi, la sfarsit de zi, daca am reusit sa fac fericit un suflet prin lecturarea unei poezii de pe Epitescu, e target atins  Pe langa afacerea in sine, construiesc o comunitate iubitoare de poezie si incerc sa postez in fiecare zi, pe pagina de Facebook cate o poezie noua, cat mai diversificata.
 
Cum iti alegi versurile? Ce strategie ai?
Cum spuneam, poeziile pe care le postez in fiecare zi pe pagina de Facebook vreau sa fie cat mai diferite. Versurile de pe tricouri sunt alese si subiectiv, dupa preferintele mele, dar in acelasi timp tin cont si de preferintele celorlalti si accept intotdeauna noi propuneri. Momentan sunt 7 autori, dar „to do list-ul” este cat se poate de plin.
 
Cam cat dureaza pana un tricou este gata pentru a ajunge in sifonierul clientului?
Nerabdatorii nu au de ce sa isi faca griji, tricoul ajunge in 2-3 zile pentru bucuresteni, iar pentru restul tarii depinde de metoda de livrare aleasa.
 
Este piata vestimentara din Romania pregatita pentru lucruri originale?
Eu observ o imbunatatire a simturilor estetice si o curiozitate pentru produsele iesite din tipar. Zi de zi intorc capul pe strada dupa persoane imbracate fistichiu. E de bine!
 
Ce te incurajeaza, ce te motiveaza in munca ta?
Imi creste inima cand primesc mesaje de multumire pe Facebook de la persoane care redescopera poezia prin intermediu paginii Epitescu si care poarta cu mandrie versuri romanesti.
 
Ce vis ai pentru viitor?
Putina fantezie nu strica niciodata, din acest motiv va spun ca visez la momentul in care si versurile mele sa fie purtate de altii. O dorinta mai de pe pamant si din planul afectic, ar fi sa dezvolt cat mai mult comunitatea din jurul proiectului Epitescu si sa promovam prin intermediu ei, poeti tineri si talentati.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu