Lifestyle Trucuri culinare

Gratare delicioase pentru vegetarieni

Gratare delicioase pentru vegetarieni
Pentru vegetarieni abundenta de salate si supe din meniul zilnic poate parea uneori de nesuportat si, in astfel de momente, poti gati repede un gratarel delicios din produse diverse, specifice dietei vegetariene.

Gratarele vegetariene sunt utile nu doar pentru gazde, dar se nimereste de multe ori sa ai si oaspeti care nu doresc sa consume produse animale si atunci le poti pregati o masa aparte unde sa introduci si un gratarel gustos din produse vegetale.

Recomandat pentru prepararea de gratare vegetariene este un gratar special, care sa nu permita alunecarea alimentelor printre grilajele sale dese sau, daca se gateste acasa, si aici trebuie folosit tot un gratar special, care sa fie prevazut si cu un strat de teflon, pentru a se preveni lipirea alimentelor.

In ce priveste preparatele care pot fi gatite la gratar ideile pot fi luate direct dintr-o carte de bucate, pentru ca din fericire exista astfel de carti de bucate pe piata, axate in principal pe prepararea de gratare si meniuri vegetariene, sau se poate face o vizita la piata unde sa fie identificate acele produse care se preteaza de minune gatitului la gratar.


Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu