Lifestyle Trucuri culinare

Gatitul presupune si putina “smecherie”!


Sosul de gatit tinut in sticle cu gatul mai ingust va curge mai usor daca introducem pana la jumatate un pai de sorbit bauturile racoritoare si, tinandu-l pe aceasta cu o mana, sa turnam sosul in recipientul de gatit cu cealalta.

La gatitul pastelor si a orezului trebuie sa adaugam mereu o lingura de ulei vegetal pentru a preveni cu succes lipirea pastelor intre ele, dar si pentru a fierbe pastele mai usor.

Nucile de cocos se sparg foarte usor daca le lasam mai inainte la frigider macar vreo trei sferturi de ora. Dupa aceea nu e nevoie decat sa exercitam o presiune usoara pentru a le sparge repede si simetric.

Nu va grabiti sa aruncati periutele de dinti uzate deoarece vor fi utile la curatenia din bucatarie, in special pentru locurile greu accesibile de la nivelul podelei.

In frigider puteti plasa intr-un colt un recipient mic cu o lingurita de bicarbonat de sodiu in interior pentru a absorbi toate mirosurile neplacute. Bicarbonatul poate fi schim…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu