Lifestyle Timp liber

Florariamobila.ro livreaza surprize parfumate in timp record!

Florariamobila.ro livreaza surprize parfumate in timp record!Cu o experiență de 3 ani pe piața din România, Florăria Mobilă este furnizorul ideal de aranjamente florale care necesită livrare rapidă. Oferă transport gratuit în București și fac livrări și în zonele limitrofe, reconfirmă comanda prin trimiterea fotografiei exact cu produsul livrat și permit plata cu cardul, iar la cea de-a treia comandă oferă un cadou surpriză. În plus, oferă felicitare cadou și sugestii de mesaje pentru cei ce au nevoie de inspirație pentru a-și exprima sentimentele sau nu au găsit încă cea mai potrivită urare de Paște, de 8 Martie sau de Crăciun.

Însă cel mai bun argument prin care www.florariamobila.ro își fidelizează clienții este acela de a livra conform indicațiilor, exact produsul dorit, cu un grad de personalizare extrem de ridicat și… mereu la timp. Iar dacă, într-o situație excepțională curierii de la Florăria Mobilă nu se încadrează în termenul promis, fie și pentru 5 minute de întârziere peste cele 2 ore promise, oferă un cadou drept compensare la urmatoarea comanda.

„Zi de zi, facem zeci de oameni fericiți, livrând surprize parfumate și transmițând mesaje de dragoste prin cel mai delicat și sofisticat mesager: un buchet de flori. Suntem bucuroși că putem contribui la aceste surprize, dornici să fim mesagerul dragostei, complicele împăcărilor furtunoase sau pur și simplu mesagerul veștilor bune și încercăm să transformăm fiecare buchet într-un aranjament floral inedit. Dovedim profesionalism, floriștii noştri fiind calificaţi, iar curierii specializați. Ne asigurăm că buchetele depăşesc aşteptările şi ajung într-o condiţie excelentă la destinatar. Iubim florile și iubim oamenii care le iubesc, la rândul lor!“ a declarat Titel Botogan (Owner, www.florariamobila.ro).

Florariamobila.ro livreaza surprize parfumate in timp record!Pasiunea pentru flori este ingredientul cheie în acest business, care necesită grijă pentru specificațiile de îngrijire diferite în funcție de fiecare tip de floare (condiții de umiditate, temperatura optimă, gradul de hidratare necesar etc.). Expertiza floriștilor de la Florăria Mobilă își spune cuvântul cu atât mai mult în ceea ce privește comenzile corporate (fie cadouri pentru partenerii de afaceri, fie aranjamente pentru evenimente corporate) sau aranjamentele pentru ocazii speciale private (nunți, botezuri, aniversări).

„Suntem recunoscuți pentru promptitudine și dedicare; reușim de fiecare dată să onorăm comenzile în timp util și cu marfă de cea mai bună calitate. Dacă pentru comenzile curente putem spune că nu depășim 2 ore de la momentul plasării comenzii și până la momentul livrării, pentru comenzile corporate sau pentru evenimente deosebite suntem de asemenea un partener de încredere, care își sfătuiește clientul și îi este alături în tot procesul deciziei pentru a obține un rezultat pe măsura așteptărilor.“ a mai precizat Titel Botogan.


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu