Lifestyle Muzica si vedete

Eminem sta departe de tehnica computerizata

Eminem sta departe de tehnica computerizataCantaretul si producatorul american de muzica, Eminem, pe numele sau real Marshall Bruce Mathers III, a declarat recent ca habar nu are sa navigheze pe Internet si ca nici macar nu isi doreste sa invete acest lucru deoarece se teme sa nu explodeze in repetate crize de nervi la simpla lectura a comentariilor diverse care ar putea fi facute la adresa sa pe Internet.

Fiind o fire foarte colerica si incapabil sa isi controleze cu succes reactiile violente, Eminem se tine deoparte de tehnica computerizata, lasand toate detaliile de promovare a imaginii sale in grija profesionistilor, care ii intretin website-ul oficial si alte linkuri utile. Din cand in cand insa artistul mai consulta posta electronica precum si unele videoclipuri recomandate de prieteni de incredere, dar activitatea sa de surfer se limiteaza doar la atat si nimic mai mult.

La fel ca multi alti cantareti celebri ai Americii, si Eminem a avut o copilarie trista, plina de abuzuri si intamplari violente, care i-au marcat destinul pentru totdeauna. Mama sa a fost nevoita sa il creasca de una singura si sa se mute foarte des in cautare de locuri de munca pe cand copilul era inca la o varsta frageda. Poate din aceasta cauza, in prezent artistul are in ingrijire nu mai putin de 3 fete precum si un frate vitreg mai tanar, pe care tine cu orice pret sa ii ocroteasca si sa le ofere o copilarie fericita, asa cum dansul nu a reusit sa aiba.

Nu mai e de mirare de ce Eminem practic nici nu isi mai bate capul cu surful pe Internet deoarece ingrijirea a 4 minori se pare ca ii mananca suficient timp pentru a avea vreme de altceva decat de acest lucru cumulat, bineinteles, si cu munca sa de creatie. Unele voci rautacioase spuneau ca in realitate cariera sa este moarta complet, dar anul acesta lansarea proaspatului album "Recovery" precum si seria de concerte care au urmat au demonstrat faptul ca Eminem inca mai are multe de spus in plan muzical, lucru posibil dupa cum se vede si in absenta totala a cunostintelor de navigare pe Internet.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu