Lifestyle Muzica si vedete

Dita Von Teese şi Cointreau au participat la Festivalul de Film de la Cannes

Dita Von Teese şi Cointreau au participat la Festivalul de Film de la Cannes

Cointreau şi Dita Von Teese au strălucit la Festivalul de Film de la Cannes, în Nikki Club @ Les Marches, unde a avut loc renumitul ei show burlesque, cunoscut în toată lumea, în care prezintă un număr de striptease clasic, purtând un smoching masculin, marca Alexis Mabille.
 

Show-ul a culminat cu dansul lasciv al Ditei într-un pahar de martini Swarowski gigant.

Milla Jovovich, Bérénice Bejo, Michel Hazanavicius, Thomas Langmann, Zachary Quinto, Kristin Kreuk şi Alexis Mabille s-au bucurat de cocktailurile Cointreau Fizz pe durata întregii nopţi!

Dita şi Justin Weston, CEO Cointreau, au păşit împreună pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Cannes la premiera filmului “Behind the Candelabra”, regizat de Steven Soderbergh, ce îi are ca protagonişti pe Michael Douglas şi Matt Damon.
 

Justin a apreciat prestaţia celor doi actori ca fiind excepţională, adorând povestea lui Liberance, un artist atât de neconvenţional!

Despre film, Dita a declarat: Pentru mine, Liberance a fost mult timp o sursă de inspiraţie în ceea ce priveşte extravaganţa în entertainment, aşa că am aşteptat cu nerăbdare să văd acest film. Am fost fascinată de ecranizarea vieţii sale, care arată cât de încântător, unic şi spectaculos era Mr. Showmanship. Am fost încântată de film!