Lifestyle Muzica si vedete

Cupluri de lesbiene celebre si fierbinti

Cupluri de lesbiene celebre si fierbintiUnele dintre cele mai populare cupluri de lesbiene din zilele noastre sunt in egala masura si deosebit de atragatoare ca prezenta fizica si merita sa le mentionam si noi intr-un top ad-hoc al frumusetii.

Aceste femei nu se tem sa isi declare dragostea fata de o persoana de acelasi sex in mod deschis, fac acest lucru intr-un mod natural si unele sunt si legate intre ele printr-o casnicie in toata regula, cu acte, copii si tot tacamul.

1. Ellen DeGeneres si Portia de Rossi
Probabil cel mai "fierbinte" cuplu de lesbiene al momentului, cele doua s-au cunoscut in 2004 si au avut nevoie de inca 4 ani pentru a se decide sa se casatoreasca cu forme legale in 2008. Ellen DeGeneres este o adevarata celebritate in S.U.A., iar Portia de Rossi ne este tuturor cunoscuta din serialul Ally McBeal unde a interpretat rolul Nell Porter.

2. Jodie Foster si Sydney Bernard
Un cuplu destul de sexi, dar din pacate separate inca din 2008, au facut si producatoarea de televiziune Sydney Bernard impreuna cu actrita Jodie Foster. Desi in mod public niciuna nu a declarat vreodata ca ar avea o relatie de tip lesbian, ele au fost privite mereu ca un cuplu in toata regula.

3. Jill Bennett si Cathy DeBuono
O actrita de succes si o jucatoare olimpica de volei parca nu ar putea face un cuplu impreuna, dar adevarul este ca ambele arata la superlativ, iar relatia lor merge de minune, mai ales de cand Cathy DeBuono a schimbat mingea de volei cu actoria.

4. Sandy Sachs si Robin Gans
Cele doua sunt de foarte multa vreme impreuna, ele facand o adevarata afacere dintr-o retea de cluburi pentru femeile lesbiene si bisexuale din toata America. AU pana in prezent un succes foarte mare si la bani si in dragoste.

5. Kelli Carpenter si Rosie O'Donnell
Desi nu mai sunt impreuna de ceva vreme, cele doua au format un cuplu de mare succes, foarte popular in perioada cand lucrurile intre ele mergeau bine. Rosie O'Donnell este o binecunoscuta actrita de comedie, cunoscuta din filme precum Sleepless in Seattle (1993) sau The Flintstones (1994), iar ex-partenera sa, Kelli Carpenter, este o femeie de afaceri de succes.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu