Lifestyle Timp liber

Cum sa ne imbracam in vacanta?

Cum sa ne imbracam in vacanta?

Vară, concediu, relaxare, voie bună şi distracţie; toate acestea reprezintă pentru noi perfecţiunea atunci când ne gândim la o escapadă în Europa sau, de ce nu, în jurul lumii.

Ştim cu toţii că o călătorie poate fi extrem de plăcută, dar, de asemenea, foarte consumatoare de energie. Atunci când suntem într-o excursie, ultimul lucru la care ne gândim este vestimentaţia. Este perfect rezonabil să acordăm mai puţină atenţie outfit-ului pe care îl alegem în vacanţă, însă nu şi în cazul în care destinaţia de vacanţă este Italia, care permite câteva excepţii.

Italienii sunt renumiţi peste tot în lume datorită flerului pentru modă şi eleganţă, şi cum ar putea fi altfel pentru oamenii din ţara lui Valentino, Dolce & Gabbana, Prada sau Gucci? Acesta este motivul pentru care, atunci când călătorim în Italia, ar trebui să ţinem seama de felul în care ne îmbrăcăm chiar şi dimineaţa (cel puţin în cazul în care nu dorim să fim recunoscuţi ca turişti chiar din momentul în care ieşim din hotel).

Iată câteva sfaturi despre cum să ne alegem garderoba pe timpul verii atunci când suntem în Italia, astfel încât să nu fim etichetaţi ca fiind ’out of fashion’.
Citeste in continuare aici

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu