Lifestyle Muzica si vedete

Connect-R : Aș vrea ca puștii să citească din Corinteni

Connect-R : Aș vrea ca puștii să citească din CorinteniTitlul piesei face dintr-o înjurătură o declaratie de dragoste, le-a mărturisit Connect-R fanilor.
 
Artistul i-a asigurat pe fani că relatia sa cu Matteo este foarte bună, povestindu-le cum s-a ajuns la „Dă-te-n dragostea mea”. „A fost o idee plecată din studioul lui John Puzzle într-un moment în care s-a lucrat cu Matteo. Nici ei nu mai stiu cine a venit cu ideea 'Mai dă-te-n inima mea', cert e că am vrut să mă separ, pentru că piesa nu avea nicio legătură cu piesa lor. A trebuit să mă separ cu titlul, și atunci am zis 'Mai dă-te-n dragostea mea'”, a declarat el. „Acum e OK. Acum câteva zile am stat până la 5 dimineata în studioul meu”, i-a asigurat Connect-R pe Kissomani de împăcarea cu Matteo.
 
„Mă bucur că am reusit ca pe strofa trei să pun un cuvânt. Măcar dacă se vor întreba pustii ce-i cu cuvântul acela, eu am câstigat ceva”, a spus invitatul referitor la cuvântul „Corinteni”. „Dacă vor verifica, la Corinteni 1:13 e cea mai frumoasă definitie a dragostei. As vrea ca măcar pustii să deschidă putin Corinteni 1:13, să citească ceva de acolo”, a spus invitatul.
 
„În următoarele două zile se va filma videoclipul, un clip ingenios. E vorba de un 'like' pe care îl dau eu unei tipe și din cauza acestui like aproape că mă omoară tipa”, a dezvăluit artistul câteva detalii despre scenariul videoclipului.
 
„N-am obosit și nu fac eforturi pentru ceea ce se întâmplă din punct de vedere muzical cu mine”, a mai spus el.
 
Acompaniat la chitară de Răzvan Matache, Connect-R a cântat live pentru fani noul single „Dă-te-n dragostea mea”  si a mulțumit Kiss FM, aducându-si aminte că în urmă cu un an a lansat în eclusivitate „Vara nu dorm” în studioul Kiss FM de pe plaja Costinesti.