coolinaria.ro te inspira cu cateva sugestii gastronomice deosebite:
Budinca de Craciun
Budinca trebuie sa fie servita in mod traditional in fiecare an, la masa de Craciun si faptul ca se pastreaza foarte bine chiar si timp de 3 zile la frigider este incurajator pentru oricine isi doreste sa serveasca si acest fel la masa.
..Citeste in continuare pe coolinaria.ro
![Budinca de Craciun](https://www.coolinaria.ro/images/retete/691/691_s.jpg)
..Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Omleta la cuptor a la chef
De sarbatori, in special dimineata daca avem mai multi invitati, le putem servi acestora o omleta pe cinste, asa cum o pot manca doar la un restaurant de lux…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
![Omleta la cuptor a la chef](https://www.coolinaria.ro/images/retete/690/690_s.jpg)
Homar la cuptor
2 cozi mai mari de homar
, 1/2 cana unt topit
, 1/2 lingurita papricas
, 1 lamaie feliata pentru ornat
, sare si piper alb dupa gust…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
![Homar la cuptor](https://www.coolinaria.ro/images/retete/689/689_s.jpg)
, 1/2 cana unt topit
, 1/2 lingurita papricas
, 1 lamaie feliata pentru ornat
, sare si piper alb dupa gust…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu