coolinaria.ro te inspira cu cateva sugestii gastronomice deosebite:
Budinca de Craciun
Budinca trebuie sa fie servita in mod traditional in fiecare an, la masa de Craciun si faptul ca se pastreaza foarte bine chiar si timp de 3 zile la frigider este incurajator pentru oricine isi doreste sa serveasca si acest fel la masa.
..Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Budinca trebuie sa fie servita in mod traditional in fiecare an, la masa de Craciun si faptul ca se pastreaza foarte bine chiar si timp de 3 zile la frigider este incurajator pentru oricine isi doreste sa serveasca si acest fel la masa.
..Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Omleta la cuptor a la chef
De sarbatori, in special dimineata daca avem mai multi invitati, le putem servi acestora o omleta pe cinste, asa cum o pot manca doar la un restaurant de lux…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
De sarbatori, in special dimineata daca avem mai multi invitati, le putem servi acestora o omleta pe cinste, asa cum o pot manca doar la un restaurant de lux…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Homar la cuptor
2 cozi mai mari de homar
, 1/2 cana unt topit
, 1/2 lingurita papricas
, 1 lamaie feliata pentru ornat
, sare si piper alb dupa gust…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
2 cozi mai mari de homar
, 1/2 cana unt topit
, 1/2 lingurita papricas
, 1 lamaie feliata pentru ornat
, sare si piper alb dupa gust…Citeste in continuare pe coolinaria.ro
Adauga comentariu