Lifestyle Trucuri culinare

Cateva produse DECORIX, de mare ajutor in bucatarie

Cateva produse DECORIX, de mare ajutor in bucatarie
In bucatarie, inventivitatea poate inlocui de multe ori absenta unei ustensile de gatit, dar mai corect ar fi daca ne-am putea interesa in amanunt de existenta unui produs performant de pe piata, pentru a-l si cumpara cat mai repede, usurand simtitor activitatile culinare viitoare. Exista astfel ustensile de gatit improvizate sau produse de mantuiala si exista ustensile de gatit specializate pe indeplinirea de operatiuni culinare de mare finete si cu o utilitate imediata.

Bucatariile moderne din zilele noastre sunt uneori echipate cu seturi complete de ustensile pentru prepararea alimentelor, dar una este sa le ai in bucatarie si cu totul altceva sa stii sa le si folosesti eficient. Slava domnului insa ca exista si profesionisti care sa ne ofere si noua, profanilor, cateva idei utile pentru echiparea bucatariei la care nici cu mintea nu te gandesti, atat de simple si practice putandu-se acestea dovedi de multe ori.

Un produs inedit de bucatarie este sprayul de gatit, de obicei incarcat cu ulei de masline sau alt ulei vegetal de calitate, de mare ajutor pentru stropirea usoara a tuturor recipientelor de gatit mai inainte de a le incarca peretii cu sosuri grele, pasta de tomate, grasime animala sau resturi de carne carbonizata. Magazinul DECORIX va ofera un astfel de spray de gatit, numit Pulverizator de ulei si produs de Vitrine Magique. Pulverizatorul de ulei Decorix este confectionat din material acrilic, poseda un capac ermetic din inox si are o capacitate utila de 25 centilitri.

Oaule, ca ingrediente pentru reteta culinara, pot fi separate manual sau prin apelul la un dispozitiv special, nu foarte usor de gasit pe piata romaneasca. DECORIXinsa vine sa va ofere la un pret de criza produsul unicat Separator de galbenus (plastic), confectionat din PVC, cu o baza perforata cu maiestrie si o lungime de 15 cm, ideala pentru operatiunile de separare a albusului de galbenus. Alternativ, puteti opta pentru produsul de marca Separator de galbenus, fabricat din inox, cu o lungime totala de 26 cm si un diametru de 8cm, de asemenea prezent in oferta magazinului DECORIX.

Condimentele pot fi pastrate in ambalajul original, dar nu vor fi la fel de usor de manevrat ca atunci cand li se rezerva un loc special, clar delimitat, in cadrul unui set de bucatarie destinat pastrarii condimentelor. De la DECORIX va puteti procura produsul Set de 12 suporturi pentru condimente, care se fixeaza in dulap, pe un suport de perete sau acolo unde veti dori intr-o clipa, cu un adeziv cu 2 fete. Foarte practice, piesele componente sunt livrate…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu