Lifestyle Sarbatori si traditii

Cadouri pentru EL de Mos Nicolae


Decembrie sta fix dupa colt, si asteapta ca ultimele zile de noiembrie sa se termine. Si voi va intrebati unde s-a dus vara, cand a trecut toamna si cum de ne-am pomenit cu luna cadourilor la usa asa repede?

In fiecare an constat acelasi lucru: pentru fete este extrem de usor de cumparat un cadou dragut si original (totusi noi am pregatit un ghid cu cele mai interesante idei de cadouri de Mos Nicolae pentru iubite, sotii sau prietenele cele mai bune), in schimb pentru baieti este un cosmar. In fiecare an imi analizez optiunile: camasa? (ce poate fi mai banal si plictisitor), curea? (tocmai am gasit ceva si mai plictisitor), cravata? parfum? pulovar?

Cadouri Mos NicolaeInsa daca stii sa cauti cu grija, gaseti multe cadouri interesante pentru iubitul tau, si impreuna cu decorix.ro ti-am pregatit 3 sugestii interesante, care cu siguranta i-ar placea:

1. Pompa pentru bauturi
Pentru serile cand ignori toti prietenii lui galagiosi, veniti sa vada un meci impreuna. Este o copie superba dupa un model vechi de pompa americana de benzina si o gasiti pe decorix.ro la pretul de 131RON.
Cadouri Mos Nicolae

2. Sabie pentru sticle
Pentru a se simti ca un adevarat razboinic…adacind sticla de sampanie, in noaptea de Revelion sau la orice ocazie speciala si moment de celebrare. 131RON, pe decorix.ro.
Cadouri Mos Nicolae

3. Sort amuzant
Nu degeaba se spune ca barbatii sunt cei mai buni bucatari. Iar daca ii cumperi cadou acest sort de bucatarie, va fi si cel mai sexy. Daca nu este fan al acestei ocupatii, cumparati si tu unul pentru tine, si transforma prepararea unei cine intr-un moment intim si distractiv. Costa 87.90RON bucata, pe decorix.ro.

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu