Lifestyle Muzica si vedete

Britney Spears – concerte in premiera


 
Prezentarile sunt inutile in cazul celebrei vedete pop Britney Spears, una dintre cele mai bine vandute artiste ale tuturor timpurilor (peste 60 de milioane de albumuri), dar si cu un destin mai degraba trist, marcat de probleme grave in casnicie si abuz repetat de narcotice.

De curand insa se aude ca Britney Spears doreste sa isi faca reaparitia pe scena muzicala in forta fiind anuntat un viitor turneu al cantaretei pentru anul acesta, in Australia, cand vedeta va vizita pentru prima oara acest continent.

In varsta acum de 27 de ani, starul pop a declarat prin intermediul website-ului oficial ca nu vrea doar sa concerteze in Australia ci ca este foarte interesata si de un sejur ceva mai indelungat in aceasta parte de lume faimoasa pentru destinatiile sale turistice de prima mana.

Concertele australiene vor fi sustinute in cele mai cunoscute locatii precum Melbourne, Sydney, Perth si Brisbane. Aparitiile live din Australia fac parte dintr-un mega-turneu al cantaretei americane numit Circus Tour dupa numele albumului recent lansat si desfasurat in multiple locatii, dovedindu-se pana in prezent de un succes relativ mare.

Faptul ca Britney Spears este capabila sa sustina un mega-turneu si inca sa se dovedeasca o mare artista este deosebit de imbucurator pentru fanii dezamagiti de stirile si zvonurile vehiculate in ultima vreme in presa din intreaga lume. Dupa o perioada marcata de dezintoxicari la centrele de profil si probleme de custodie legala asupra celor doi copii ai sai iata ca asistam la o relansare a carierei uneia dintre cele mai iubite iubite cantarete din intreaga lume.

In presa de specialitate, desi exista critici la adresa faptului ca artista a ales sa mimeze pe scena, totusi este laudata partea coregrafica a spectacolelor live precum si jocurile de lumina si sonorizarea de exceptie. Se discuta de fapt despre nimic altceva decat de revenirea oficiala a lui Britney Spears pe scena internationala si se asteapta ca pe viitor sa se auda numai de bine despre cantareata care a aduc muzica adolescentelor in prim planul fenomenului muzical american.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu