Lifestyle Muzica si vedete

Brit Awards 2010


Brit Awards 2010

Premiile anuale ale Industriei Fonografice din Marea Britanie, numite pe scurt BRIT Awards sau The Brits, au fost recent acordate cu mare fast in cadrul unei gale de exceptie.

In afara de Liam Gallagher, liderul trupei Oasis, care a primit un premiu special pentru cel mai bun album din ultimii 30 de ani, gala a fost dominata de multiplele premii acordate artistei Lady Gaga (3 premii) si trupei JLS (2 premii).

Si artista Lily Allen a primit un premiu de excelenta pentru cea mai buna artista din Marea Britanie, ea fiind si cantareata care a deschis show-ul serii de gala. Bineinteles, fetele de la Spice Girls au fost si ele recompensate cu un premiu pentru cea mai buna performanta artistica din ultimii 30 de ani si alaturi de ele si Robbie Williams a primit un premiu similar.

Multipla nominata si castigatoare a 3 premii, cantareata americana Lady Gaga a dedicat melodiile cantate pe scena prietenului sau, designerul Alexander McQueen, care a decedat recent in apartamentul personal din Londra.

Printre dezamagitii serii de gala, si acestia nominalizati la mai multe premii ale BRIT Awards, s-au numarat Pixie Geldof si Nicola Roberts. Gazda serii a fost actorul britanic de comedie Peter Kay, care a avut ceva de furca cu unii dintre premianti, suficient de incantati incat sa faca si unele gafe de pomina.

Una peste alta, BRIT Awards a fost o ceremonie reusita, punctata de multe momente emotionante precum si de clasa si, bineinteles, de muzica de calitate.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu