Animale de companie Lifestyle

Bracul italian


Animale de companie - Bracul Italian

Vă supun atenţiei o rasă deosebită, care se remarcă prin inteligenţă şi devotament, Bracul italian, un câine de vânătoare care a devenit, în timp, un obişnuit al concursurilor canine şi al demonstraţiilor de dresaj. Apărut din încrucişarea unui Mastiff cu un câine egiptean, Bracul italian este un câine excepţional, dotat cu abilităţi extraordinare care îl fac un companion nemaipomenit, un tovarăş de încredere, iubitor şi plin de energie.

Acest câine minunat este ideal pentru familiile care stau la casă, pentru că, deşi se poate adapta şi la viaţa de apartament, cel mai fericit ar fi având la dispoziţie suficient loc pentru alergat. Îi place foarte mult să îşi bucure stăpânul aducând obiecte pe care acesta i le aruncă.

Bracul italian este un câine sănătos şi rezistent, cu o speranţă medie de viaţă de 12 ani. Este uşor de dresat atât timp cât comenzile sunt repetate cu fermitate dar fără severitate, căci avem de a face cu un câine sensibil, care nu răspunde la pedepse.

Este sociabil, se înţelege bine cu alte animăluţe şi îi plac familiile numeroase. Este câinele ideal pentru familii, aşa cum am mai spus, dar nu este indicat pentru cei care nu au experienţă în creşterea animalelor, deoarece Bracul italian nu este un căţel pe care să îl ţii de bibelou sau să îl legi la poartă, ci un câine care are nevoie de multă atenţie şi îngrijire, fără a fi pretenţios totuşi.

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu