Lifestyle Muzica si vedete

Avril Lavigne iubeste sa fie sedusa intr-o maniera clasica

Avril Lavigne iubeste sa fie sedusa intr-o maniera clasicaCantareata si actrita de origine canadiana, Avril Lavigne, a declarat recent presei ca prefera cu predilectie barbatii de tip clasic, seducatori, eleganti, si capabili sa ofere scaunul unei femei, un buchet de flori sau cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viata sa.

Fiind mai degraba o fire de artist decat una conservatoare, Avril Lavigne a fost maritata cu Deryck Whibley, vedeta de muzica punk si mare consumator de droguri, pentru circa trei ani de zile. Acest mariaj, incheiat in 2009, se pare ca a convins-o sa renunte definitiv la barbatii "periculosi", ea orientandu-si definitiv preferintele romantice catre tipul clasic de partener, stabil intr-o relatie si care nu iti rezerva surprize neplacute.

Partenerul cantaretei din prezent este vedeta reality show Brody Jenner si el ar trebui probabil sa intruchipeze idealul de barbat visat insa gestul recent facut de cei doi de a-si tatua cuvinte obscene pe trup precum si limbajul colorat folosit de acestia in declaratiile de presa numai la romantism de tip clasic nu te trimit.

Avril Lavigne are de fapt o pasiunea speciala pentru tatuaje si alte tehnici de body art, ea avand trupul practic acoperit de tot felul de simboluri care ii amintesc fie de prietenii sai, fie de momente speciale din viata sa. Este prin acest lucru o originala si un spirit excentric, care cu greu s-ar putea supune rigorilor clasicismului.

Ultimul album de studio al cantaretei, care urmeaza sa fie lansat in noiembrie, anul acesta, pare sa spuna totusi altceva, fiind scris intr-o nota diferita de albumele lansate anterior si incluzand piese deja cunoscute publicului precum "Fine", "Everybody Hurts" sau "Darlin". Munca de creatie i-a luat artistei peste doi ani si jumatate, dar se pare ca a meritat efortul deoarece vom avea ocazia de a cunoaste o alta fateta artistica a lui Avril Lavigne, ceva mai personala si mai sincera decat cea cu care ne-a obisnuit pana in prezent.

Acest al patrulea album de studio semnat Avril Lavigne poate anunta o cotitura insemnata in cariera sa muzicala si ramane de vazut cum vor reactiona critica de specialitate si fanii dupa lansarea oficiala. Daca lucrurile vor iesi bine se prea poate sa o vedem in curand pe cantareata la bratul unui barbat exact asa cum si-l doreste in prezent, de moda veche, dar atent la sentimentele si nevoile unei femei si, bineinteles, deosebit de romantic.

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu