Educatie Lifestyle

Ateliere creative pentru o primavara frumoasa!

Ateliere creative pentru o primavara frumoasa!Unde mai invatam ceva creativ? Unde ne mai punem orginalitatea la treaba?

Copii, Zâmbete și Flori” vă prezintă Aranjamente Colorate
 

Primăvara a pus culoarea în natură, iar noi știm bine că cei mici sunt pasionați de culori și debordează de creativitate. Așadar, îi provocăm la joacă și zâmbete în timp ce modelează cu mânuțele lor mici și delicate cele mai frumoase”Aranjamente Colorate”. Unde mai pui că sunt și parfumate!

Dacă ai un prichindel îndrăgostit de culori, Interaktiv University te invită să-l aduci duminică 10 mai 2015, între11:00-12:30, la ceainăria Smart Change, la un nou atelier de aranjamente florale din seria „Copii, zâmbete și Flori” .

Atelierul este destinat copiilor cu vârsta de peste 3 ani care vor să-și canalizeze creativitatea și energia într-o activitate distractivă și educativă. Rezultatul final? Un aranjament din flori colorate, creat de mânuțele lor cu multă dragoste și iscusință, aranjament care va aduce în casă spiritul vesel al zilelor de primăvară.

Copiii vor învăța semnificația fiecărui element utilizat, fie el floral sau non-floral, precum și tehnicile de bază în realizarea unui aranjament floral. Toate acestea vor fi explicate într-un mod practic și interactiv de către trainerulIoana Marinescu, designer floral, mamă devotată și creatoarea brand-ului„Magia Florilor”.

Prețul atelierului este de 70 RON, toate materialele și instrumentele necesare fiind asigurate de noi. Înscrierile se fac aici, noi ne vom ocupa de tot ceea ce vă trebuie, dar nu uitați de ingredientul principal: voia bună și zâmbetul pe buze!

                             Quilling: Creează-ți propriul Minion

Ateliere creative pentru o primavara frumoasa!Pentru că zilele vesele de primăvară ne-au inspirat, ne-am gândit la cei mai veseli prieteni ai noștri (și cu siguranță și ai voștri): MINIONII! Ca atare, le-am dat o invitație specială și ne-au promis că vor veni la atelierul nostru de Quilling. Există o singură condiție: să îi faceți voi!

Interaktiv University te invită duminică, 10 mai 2015, între orele 11:00-13:00, la ceainăria Smart Change, la cel mai simpatic atelier de quilling de până acum: ”Minions”! Atelierul este organizat special pentru cei care sunt fani ai simpaticelor personaje de desene animate și vor să ia locul creatorului lor. În plus, în procesul de creare a minionilor, participanții vor învăța despre tehnica quilling-ului.

Quilling-ul implică utilizarea de benzi delicate de hârtie ce sunt apoi rulate în diferite forme şi lipite împreună în jurul unui ac pentru a crea modele decorative de flori, frunze, animale şi alte ornamente. Pe 10 mai hărtiuțele colorate vor lua forma mult iubiților minioni.

Atelierul va fi susținut de către Florentina Iancu, artist specialist în arta quilling-ului, care te va îndruma pas cu pas în realizarea temei propuse, indiferent de nivelul la care te afli în acest moment. Florentina îndrăgește foarte mult această artă și a făcut o misiune din a o aduce în mijlocul vostru.

Prețul atelierului este de 50 RON, toate materialele sunt asigurate de către noi, iar pentru înscriere și mai multe detalii te invităm pe această pagină. La minioni înainte!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu