Lifestyle Trucuri culinare

Ardei iuti la borcan



Se apropie incet dar sigur iarna, si trebuie sa ne aprovizionam
cu tot fel de produse pentru timpul friguros. Unul dintre
aceste produse sunt ardeii, care sunt o bunatate serviti
alaturi de o ciorba sau in compozitia diverselor salate.
Iar daca vi se pare ca este ceva foarte dificil, rezervat
acelora dintre noi care sunt genii gastronomice, nimic mai
gresit.

Aveti nevoie de 1 kg de ardei iuti, 1l de otet, jumatate
kg de zahar, frunze de telina si borcane atat cat sa va
ajunga pentru toti ardeii.

1. Intr-un
bol se toarna otetul si zaharul si se amesteca incontinuu
pana ce acesta se dizolva.

2.
Se iau ardeii si se pun in borcane. Apoi se toarna otetul
amestecat anterior cu zaharul si se acopera totul cu frunze
de telina.

Nu uitati: borcanele trebuie inchise
foarte bine, pentru a nu lasa aerul sa intre in interior.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu