Lifestyle Muzica si vedete

Andreea Raicu cauta urmatorul star Martini

Andreea Raicu cauta urmatorul star MartiniMARTINI, una dintre cele mai emblematice mărci din lume, a lansat împreună cu Andreea Raicu o nouă campanie provocatoare pentru a găsi următorul star feminin MARTINI în România.
 

Denumit după cocktail-ul cu acelaşi nume, MARTINI Royale Casting este un scouting de talente desfăşurat la nivel global cu scopul de a descoperi persoana potrivită care să întruchipeze filozofia MARTINI, LUCK IS AN ATTITUDE. LUCK IS AN ATTITUDE este un principiu adânc înrădăcinat în istoria brandului, MARTINI fiind dintotdeauna un promotor al spiritului ludic şi al vieţii trăite cu intensitate.
 
Andreea Raicu a fost aleasă să jurizeze MARTINI Royale Casting în România datorită propriului său status iconic în lumea modei şi a televiziunii. Câştigătoare a numeroase concursuri de modeling, Andreea Raicu şi-a construit o carieră de succes în televiziune, fiind percepută drept un etalon al stilului şi al eleganţei vestimentare.
 
“Mă bucur că am fost invitată să fac parte din juriul MARTINI în România. Sper că tinerele care au visat pentru multă vreme să ajungă în faţa camerelor de filmat să îşi încerce şansa de a deveni imaginea acestui brand renumit. Le încurajez pe toate participantele şi sper ca la final să îmi fie greu să aleg câştigătoarea pentru România. Ştiu cât de mult înseamnă pentru o tânără să ajungă în lumina reflectoarelor, câte emoţii are, dar chiar şi cele mai nebuneşti vise pot deveni realitate atât timp cât credem cu adevărat în ele şi avem o atitudine pozitivă. Dacă pot să le dau totuşi un sfalt, acela este: să fie cât mai naturale, fireşti, să fie ele însele. Cu naturaleţea nu ai cum să dai greş”, a declarat Andreea Raicu.
 
Fiecare dintre candidate va putea să acceseze pagina oficială Facebook, unde va încărca un scurt film prin care să demonstreze că ea ar trebui să fie următorul star MARTINI.  
 
Câştigătoarea castingului va călca pe urmele unor mari staruri precum Charlize Theron, Nicollette Sheridan şi Monica Bellucci şi va fi premiată cu 150.000 EUR, 12 perechi de pantofi marca Christian Louboutin şi 12 ţinute semnate de designeri celebri. 
 
Campania globală MARTINI Royale Casting  va avea loc live în 25 de ţări, din Brazilia până în Spania, din Africa de Sud până în Italia. Câştigătoarea castingului va fi aleasă în octombrie de către Christian Louboutin şi un juriu format din staruri internaţionale, printre care şi Yuri Buzzi. Actor în devenire şi câştigător al concursului MARTINI Kisser Casting 2011, la care au participat 6.000 de concurenţi, Buzzi a câştigat nu numai pe baza talentului său în faţa camerei de filmat, dar şi datorită atitudinii pozitive, ceea ce demonstrează practic însăşi filosofia LUCK IS AN ATTITUDE.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu