Lifestyle Muzica si vedete

Andreea Marin, va fi vocea unui personaj din ”Pasari libere ”

Andreea Marin, va  fi  vocea unui personaj din ''Pasari  libere ''

Andreea Marin ,cea mai importantă vedetă de televiziune din România,  dă voce personajului principal feminin din animaţia "Păsări Libere 3D", Jenny, cea care fură inima revoluţionarilor, dar mai ales lui Reggie, simpaticul curcan care face echipa cu Jake (Horia Brenciu) , cei doi încercând să schimbe istoria speciei lor, informează MediaPro Distribution.
 
Interpretată în varianta originală de Amy Poehler, Jenny este o curcă care ştie să se păzească de pericole , nefiindu-i frică de nimeni şi nimic, fiind fascinată de modul de amplasare a capcanelor a lui Reggie (Pavel Bartoş), ea crezând că acesta a venit din viitor. Este fiica frumoasă şi deşteaptă-brici a Căpeteniei Broadbeak şi, de asemenea, este îndrăgită de Reggie. Pe măsură ce relaţia dintre Reggie şi Jenny evoluează, îşi deschid ochii unul altuia. Reggie învaţă să facă parte din ceva mai amplu, iar Jenny descoperă că există o lume dincolo de cârd.

O comedie efervescentă pentru toate vârstele, acţiunea animaţiei aduce în prim plan o mică fermă de curcani, unde viaţa este aproape perfectă pentru gălăgioasele păsări, fericite doar pentru că au mâncare pe săturate, notă discordantă face numai Reggie (Pavel Bartoș), un curcan ager la minte şi fără apetit, pe care confraţii lui l-au marginalizat.

Însă viaţa lui Reggie se schimbă radical în momentul în care  Preşedintele SUA îl adoptă ca animal de companie pentru fiica lui. Asta înseamnă că va duce o viaţă în puf, cu pizza la discreţie şi televizor  la dispoziţie. Dar când în sfârşit îşi găseşte locul, curcanul nostru este introdus cu forţa într-o misiune de maximă importanţă. Jake este un curcan războinic, a cărui misiune este aceea de a schimba istoria şi de a scoate curcanul de pe masa festivă de Ziua Recunoştinţei. Pentru a reuşi, cei doi trebuie să călătorească în trecut, chiar în momentul în care a luat naştere ameninţătoarea tradiţie.

''Zâna Surprizelor'' va putea fi urmărit în animaţia "Păsări Libere 3D", începând cu 15 noiembrie, în cinematografele Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa,  Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploieşti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Capitol (Oneşti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploieşti), Cortina (Oradea), Cine Grand (Botoşani), Cinema Glendale (Bucureşti), Cinema Ostroveni (Râmnicu-Vâlcea), Cinema Marcom (Buzău), Palace (Oradea), şi Cinema  Grand Mall (Satu-Mare).

                              

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu