Evenimente Go out

Zuralia Orchestra canta alaturi de Goran Bregovic pe 30 septembrie la Bucuresti

Zuralia Orchestra canta alaturi de Goran Bregovic pe 30 septembrie la BucurestiGoran Bregovic si Wedding and funeral orchestra va concerta la Bucuresti, Vineri 30 septembrie la a doua editie a festivalului intercultural, "Baro Foro" la Arenele Romane din Bucuresti. La cererea publicului, Goran se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta !

The Zuralia Orchestra ne vor canta si ne vor incanta cu un show de 80 de minute fix inainte de showul lui Goran !

The Zuralia Orchestra, infiintata in 2011, este un grup de 11 muzicieni experimentati, recunoscuti atat pe plan local cat si pe plan international, ce combina trompetele cu tuba, toba, darbuka, vocile celor 2 solisti si, bineinteles, clarinetul. Formatia interpreteaza, sub indrumarea lui Aurel Mirea, un nou gen de muzica – o fuziune intre folclorul romanesc si muzica autentica gipsy, alaturi de influente din zona muzicii jazz, reggae, latino sau orientale.

Membrii formatiei The Zuralia Orchestra au participat de-a lungul carierei lor, individual sau cu alte formatii, la numeroase festivaluri de muzica si evenimente din Romania si din strainatate. De asemenea, ei au colaborat in diverse ocazii cu mari artisti de talie internationala acesta fiind al patrulea concert in care trupa deschide pentru Goran Bregovic.


Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni din Balcani, este un chitarist si compozitor originar din Sarajevo, Bosnia. Acesta s-a nascut pe data de 22 martie 1950, intr-o familie cu origini mixte: tatal sau croat si mama de ginte sarba. Dupa ce parintii sai au divortat, viitorul artist a ramas cu mama in Sarajevo. Cea mai mare parte din copilarie si-a petrecut-o la Scoala de Muzica, studiind vioara. Paradoxal, institutia de invatamant a decis sa il exmatriculeze, pentru "lipsa de talent". La scurt timp dupa excluderea lui din scoala, mama sa i-a cumparat o chitara. La varsta de saisprezece ani a fost parasit de cea care i-a dat viata, fiind ingrijit de cateva rude dornice sa-l sprijine.


Biletele pentru festivalul Baro Foro se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX – Telekom, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) dar si in retelele Eventim si bilete.ro la urmatoarele preturi:


– Categoria A – 185 de lei CU LOC in tribuna (doar 700 de bilete – Sectoarele K si E)
– Categoria B – 119 de lei FARA LOC in fata scenei (doar 600 de bilete)
– Categoria C – 75 de lei cu loc pe scaun sau fara loc, in spatele Categoriei B, in Arena

Dupa 25 septembrie, preturile devin 200 de lei, 125, respectiv 80 de lei, preturi care vor ramane si la intrare in ziua concertului.

Cumparati-va bilete din timp, anul trecut showul a fost SOLD OUT !

Harta Bilete: http://www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. Copiii sub 7 ani au gratuitate insotiti de un adult posesor de bilet. O serie de artisti invitati vor fi anuntati in curand. Concertul are loc in aer liber ! Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert. Concertul are loc in aer liber. Pentru acest concert vor fi puse in vanzare doar 4000 de bilete pentru a avea suficient spatiu de dans 🙂

Arenele Romane – Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROMANIA TV & Magic FM, sustinut cu mandrie de RIN Grand Hotel.

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu