Evenimente Go out

Vunk şi Prima TV lansează campania de mobilizare la vot „Ne facem auziţi!”


Vunk şi Prima TV lansează campania de mobilizare la vot „Ne facem auziţi!”Cornel Ilie: „Cu cât noi, cei care vom vota, vom fi mai mulţi, cu atât mai tare ne vom face auziţi”.

Vunk şi Prima TV demarează campania „Ne facem auziţi“, prin care invită românii, în mod special tinerii, să meargă la vot în zilele de 2 şi 16 noiembrie. În ultimii ani, prezenţa românilor la vot a fost din ce în ce mai scăzută, reducându-se cu aproximativ 50% faţă de alegerile din 1990. Motivele celor care aleg să stea acasă în ziua alegerilor sunt multiple: lipsa de încredere în clasa politică, lipsa de interes, resemnare, dar mai ales, certitudinea că votul lor nu contează.

Conel Ilie, solistul trupei Vunk, spune că în scrutinul din această toamnă „ne alegem omul care ne va reprezenta în toată lumea şi care va vorbi în numele nostru. Ne alegem omul care va fi răspunzător pentru România în care ne vom creşte copiii. Cei care sunt acum studenţi, vor conduce România în câţiva ani. Le doresc să primească o ţară aşa cum şi-o construiesc chiar de-acum.”

„Cu cât noi, cei care vom vota, vom fi mai mulţi, cu atât mai tare ne vom face auziţi. Am demarat această campanie împreună cu PrimaTV şi vă aşteptăm la vot, vă aşteptăm să vă pese de ţara în care trăim cu toţii şi să începem să o schimbăm”, afirmă cu încredere Cornel.

Prin această campanie, Vunk, Prima TV şi vedetele din show-biz-ul autohton invită tinerii români să meargă la vot, să se facă auziţi şi să se alăture astfel grupului oamenilor care contează pentru că votează. Imnul campaniei Prima TV este cel mai nou single al trupei Vunk, „Ne facem auziţi“, lansat pe 22 septembrie.

Din data de 28 octombrie 2014, urmăriţi Prima TV şi vedeţi ce mesaje au transmis vedetele tinerilor din România.

***

Promo-ul campaniei poate fi văzut aici: http://www.primatv.ro/stiri-focus/vunk-si-prima-tv-lanseaza-campania-de-mobilizare-la-vot-ne-facem-auziti.html

Link promo: www.youtube.com/embed/A5XSdEWnP6c

Melodia trupei Vunk poate fi vizualizată aici: https://www.youtube.com/watch?v=aXTHSBOhyU4

Pentru mai multe detalii urmăriţi campania pe Facebook la: https://www.facebook.com/nefacemauziti.ro

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu