Evenimente Go out

Ultima strigare la bilete pentru Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014!

Ultima strigare la bilete pentru Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014!Tic-tac, tic-tac! Timpul se scurge în ritm amețitor și la fel se adjudecă și biletele pentru cea de-a 19-a ediție a Nopții Devoratorilor de Publicitate! Pasionații de reclame și distracție de calitate mai au doar câteva zile la dispoziție să își rezerve un loc la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului: noaptea în care pasiunea pentru publicitate, genialitatea, ideile bune, surprizele și voia bună dau naștere unei experiențe memorabile ce va răsuna ani de-a rândul!

Biletele pentru Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014, ce va avea loc în 7 noiembrie la Sala Polivalentă, au prețuri care pornesc de la 35 de ron și ajung până la 70 ron, variind desigur în funcție de poziționarea în sală. Devoratorii de reclame sunt așteptați să își ocupe scaunul comod și să se bucure de 7 ore de program interactiv, mai surprinzător ca niciodată.

Fericiții participanți ar face bine să se aștepte la proiecții publicitare de top care trezesc pofta de curățenie generală la toate capitolele, dezbateri incitante și entertainment adevărat.

DJ Cosmin Cojocaru, producător Radio ZU, și-a propus să deschidă Noaptea din acest an cu un show ca la carte și să arate devoratorilor de publicitate de ce este unul dintre cei mai căutați DJ ai momentului. Cu peste zece ani experiență în radio, studio de producție și spectacole, Cosmin Cojocaru vine să își demonstreze priceperea în cea mai lungă noapte a publicității românești.

Taxi”-ul îl va duce pe What's Up unde vrea, adică direct la Sala Polivalentă în seara de 7 noiembrie, unde cântărețul va susține un concert la cel mai înalt nivel. Programul continuă cu Jagermeister Brass Band, „furnizori” oficiali de ritmuri amețitoare și atmosferă numai bună de încins spirite.

Biletele se pot achiziționa pe http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=5678 , în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în Magazinele Germanos. Toate informațiile despre eveniment pot fi accesate pe www.devoratori.ro si https://www.facebook.com/devoratori.

Spoturile publicitare, ideile originale și senzațiile tari vin în doze potrivite la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014. Ne vedem acolo!

Producător

 

 

Pentru detalii organizatorice:

Roxana Popescu

[email protected]

0727361972

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu