Filme Go out

Vizionati The Interview!

Vizionati The Interview!The Interview” („Interviul”) este un film foarte popular. De fat, nu cred că există cineva care să nu fi auzit de el. Deși au existat diferite probleme politice, oricine îl poate urmări online. Este o comedie satirică americană regizată de Seth Rogen și Evan Goldberg. În film joacă Rogen și James Franco în rolurile a doi jurnaliști care trebuie să-l asasineze pe liderul Nord-Coreean, Kim Jong-Un după ce au reușit să obțină un interviu cu el.

Rogen și Goldberg au dezvoltat ideea într-un film. În martie 2013 s-a anunțat că vor regiza o comedie pentru Columbia Pictures în care Rogen va juca alături de James Franco.

Deși există multe controverse legate de acest film, cele mai puternice controverse au venit din partea Coreei de Nord. În iunie, un purtător de cuvânt oficial din partea guvernului Nord Coreean a declarat că acest film arată de fapt disperarea Statelor Unite și a societății americane.

După ce a aflat de acest film în iunie 2014, guvernul Nord Coreea a amenințat cu acțiuni dure împotriva Statelor Unite, dacă distribuitorul filmului, „Columbia Pictures” va merge mai departe cu lansarea. Așadar, au fost nevoiți să întârzie lansarea de pe 10 octombrie până pe 25 decembrie, deoarece au trebuit să editeze filmul pentru a-l face mai acceptabil pentru Coreea de Nord.

Citeste continuarea aici.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu