Evenimente Go out

VH2 lanseaza un nou videoclip dar si un nou album

VH2 lanseaza un nou videoclip dar si un nou albumGabriel Cotabita a dezvaluit pentru Bestmusic.ro urmatorii pasi pe care trupa VH2 ii va urma anul acesta. Vorbim despre un nou videoclip pentru piesa "Schimba ceva", melodie care a facut deja furori pe Youtube dar si despre un nou album al trupei care va fi lansat in curand.
 Albumul va vedea lumina reflectoarelor oficial la jumatatea lunii noiembrie in Garajul Europa FM si va purta numele de VH2 – 3!
 
 Pe VH2 ii puteti vedea live joia aceasta unde vor prezenta multe piese de pe noul album, mai exact, pe 24 octombrie in Hard Rock Cafe, de la ora 21:00, in cadrul unui eveniment "BestMusic" prezentat de Samsung Smart TV si de SEENOW!
VH2 este o trupa romaneasca de pop/ rock infiintata de Gabriel Cotabita in 2002 alaturi de Mihai Pocorschi, ambii, nume grele ale scenei muzicale romanesti. Dupa ce au cantat impreuna in trupa Holograf, celor doi li s-a parut cumva firesc sa infiinteze o noua trupa care sa ii ajute sa revina cat mai repede in lumina reflectoarelor dupa o lunga perioada de liniste. Numele formatiei VH2 vine de la "Vechiul Holograf" si este si o aluzie la postul de muzica VH1. Alaturi de instrumentisti de exceptie, trupa a scos in 9 ani de la infiintare 3 albume care s-au bucurat de un succes incredibil la public: Greatest Hits", "Daca n-ai iubi", si "2" care a si primit premiul pentru cel mai bun album al anului 2011 din partea Radio Romania Actualitati.
 
 Vino la Hard Rock Cafe pe 24 octombrie sa asculti hituri precum: "Trece vremea", "Mai stai", "Daca n-ai iubi", "Follow me" sau "Imposibilia uitare"!
 
 
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu