Evenimente Go out

„ORFANI” de Dennis Kelly la Teatrul ACT

„ORFANI” de Dennis Kelly la Teatrul ACT

Un thriller psihologic despre realitatea contemporană, JOI, 31octombrie, ora 19:00
 
Cât de departe poti merge pentru a-i proteja pe cei dragi?

Teatrul  ACT   si Asociația ProDrama prezintă în premieră natională spectacolul „ORFANI” de Dennis Kelly, în regia Elenei MorarDin distributie fac parte Simona Cuciurianu, Ionut  Grama si Laurențiu Bănescu. Joi, 31 octombrie, la ora 19:00, spectatorii sunt asteptati la un thriller care explorează violenta în mediul urban si felul în care aceasta influentează viata linistită a unui cuplu de conditie medie.
 
Helen (Simona Cuciurianu) si Danny (Ionuț Grama) iau cina în apartamentul confortabil situat într-un cartier rău famat dintr-un oras britanic. Dar seara le este dată peste cap de Liam (Laurențiu Bănescu), fratele lui Helen, care apare brusc la usă într-o ipostază surprinzătoare, însotită de explicatii pe măsură. Urmează o noapte de dezvăluiri si decizii care destramă, încetul cu încetul, lumea linistită a cuplului.
 
Cât de departe suntem dispusi să mergem pentru a-i proteja pe cei dragi? Unde se termină grija legitimă şi unde începe panica? Cu ce preţ supravieţuim violenţelor mici, cotidiene, şi cum putem închide ochii la ceea ce se întâmplă în jurul nostru?
 
Teatrul ACT si Asociația ProDrama aduc în premieră în România piesa „ORFANI” de Dennis Kelly într-un spectacol care promite să  tină publicul cu sufletul la gură, ridicând simultan probleme morale si sociale relevante – loialitatea fată de familie, responsabilitatea morală fată de comunitate, răspunderea în fața legii, discriminarea și violenta în mediul urban. Regia îi apartine Elenei Morar, iar scenografia lui Tudor Prodan.
 
Autorul Dennis Kelly este unul dintre cei mai interesanţi dramaturgi contemporani din Marea Britanie, cunoscut pentru piesele sale „Love and Money“, „DNA“, „Orphans“, dar mai ales pentru scenariul sitcomului „Pulling“ (BBC) care a câştigat British Comedy Award în 2008.
 
Traducerea: Deea Avram
Cu: Simona Cuciurianu, Ionuț Grama, Laurențiu Bănescu
Regia: Elena Morar
Scenografia si afisul: Tudor Prodan
 
Durata: 1h 35 min (fără pauză)
Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani!
 
Spectacolul se joacă la Teatrul ACT Bucureşti.
Calea Victoriei 126 Sector 1, Bucuresti  / www.teatrulact.ro 
Pentru informatii si rezervări sunati la 0213 103 103 / 0723 103 103
 
 
Asociația ProDrama– www.prodrama.ro / [email protected]

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu