Filme Go out

Vals de hartie

Vals de hartieAndrei, un tanar student la Media in Marea Britanie s-a decis sa transmita cel mai frumos sentiment intr-un mod original. Dragostea universala, tema in filmuletul de 1 minut si cateva secunde are scopul de a ne evidentia puritatea celei mai frumoase trairi.

Cum ti-a venit aceasta idee?

Am jonglat putin cu ideea de a asculta muzica in doi: atunci cand o melodie pe care o asculti impreuna cu perechea ta, va face pe amandoi sa rezonati chiar si pe cele mai inalte frecvente. Trandafirul, fie el unul de hartie, are aceeasi valoare simbolica ca si unul adevarat – aceea a unei iubiri pe cale sa se dezvaluie, iar atunci cand cineva iti confectioneaza unul cu propriile maini, special pentru tine, poti fi sigura ca ii esti foarte draga.

De ce dragostea universala?

Pentru ca povestea sa poata fi inteleasa de catre oameni din toate colturile lumii, de orice varsta, rasa sau credinta. Am ales momentul primei intalniri deoarece, dupa parerea mea, fiecaruia dintre noi ii sunt familiare trairile unui asemenea moment – emotia dar si reticenta de la inceput urmate de acea sclipire care ne aduce, finalmente, aproape de celalalt.

Filmuletul mai jos. Vizionare placuta!:)

http://bit.ly/1eb0VkY

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu