Evenimente Go out

S-a deschis primul BurgerBar din România

S-a deschis primul BurgerBar din RomâniaBurgerbar, cel mai nou concept culinar din România ce cuprinde o selecţie de preparate specific americane și cu un design amenajat  ȋntr-un stil creativ și original, s-a deschis oficial ȋn luna ianuarie 2014 ȋn Centrul Vechi, Intrarea Nicolae Şelari. Acesta reunește elemente de măcelărie cu mașini de tocat carne, de restaurant fast-food cu bucătăria la vedere și de bar, cu mobilier simplu ce ȋmbină piese realizate din lemn și piele.


Inspirat din stilul preparatelor americane, Burgerbar aduce o noutate ȋn ceea ce privește piaţa restaurantelor cu specific american din România. Asupra fiecărui produs și-a pus amprenta bucătarul israelian, Uri Melinger, cel ce a realizat conceptul, meniul și design-ul specialităţilor din restaurant. Printre semnăturile acestuia se numără creveţii prăjiţi ȋn crustă de bere, aripioarele de pui ȋn sos Texas picant, Burgerbar (burgerul ce poartă numele restaurantului  – realizat din carne de vită 100%), Frenchi (burger cu blue cheese)  sau Chicken&Bacon Sub (ciabatta cu piept de pui ȋn selecţie de condimente și bacon crocant).

Pe lânga preparatele listate și pregătite pe categorii – aperitive, salate, burgeri și desert, restaurantul vine cu noutăţi ȋn fiecare zi, de la prepararea burgerilor personalizaţi până la realizarea unei  variante de mini-burgeri foarte apreciaţi. “Majoritatea clienţilor nostri sunt buni cunoscători ai acestor preparate, fapt ce m-a impresionat ȋntr-un mod foarte plăcut ȋn ceea ce privește consumatorul român. Am dorit să cream un concept unic, prin care fiecare client are șansa de a ȋncerca mancare specifică bucătăriei americane, simplă dar de calitate, departe de ideea de <<fast-food>>.  Fiecare burger este realizat ȋn faţa clienţilor nostri din ingrediente  care aduse ȋmpreună creează un gust desăvârșit. Totul se face chiar sub ochii celor aflaţi ȋn restaurant,  iar sosurile sunt realizate dintr-o reţetă proprie. ”, explică Uri Melinger.

BurgerBar este localizat ȋn Bucuresti, ȋn Centrul Vechi, Intrarea Nicolae Şelari. Mai multe detalii se găsesc online pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/BurgerBarRomania sau la numărul 021.313.03.76.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu