Filme Go out

The Other Woman – Răzbunare feminină cu Cameron Diaz

The Other Woman - Răzbunare feminină cu Cameron DiazCum ai reacţiona dacă ai afla că nu eşti singura femeie din viaţa partenerului tău şi că pe deasupra, acesta mai este şi căsătorit?

 Urmează modelul lui Carly (Cameron Diaz) care face front comun chiar cu Kate (Leslie Mann), soţia nemernicului care le înşeală practic pe amândouă. Cele două femei realizează câte lucruri au în comun şi plănuiesc să îl facă pe individ să regrete chiar şi ziua în care s-a născut punând la cale o răzbunare la care afemeiatul cu siguranţă că nu se aştepta.

Pe parcursul planului lor, cele două descoperă că mai este implicată şi o a treia femeie, Amber (Kate Upton) care se alătură acestora în elaboratul plan de răzbunare împotriva lui Mark (Nikolaj Coster-Waldau) înşelătorul.

 Comedia americană The Other Woman distribuită la nivel internaţional de  21st Century Fox, o are în unul din rolurile principale pe Cameron Diaz şi pe Nicki Minaj într-un rol secundar. Filmul prezintă într-o manieră originală faptul că dorinţa de răzbunare a unei femei n-ar trebui să fie stârnită de un bărbat dacă nu vrea să aibă de suferit.

În România filmul The Other Woman este lansat în premieră la data de 9 Mai 2014.

Oana Ruxandra

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu