Filme Go out

The Nice Guys!

The Nice Guys!Ce sa nu imi placa la un film in care joaca actorii mei preferati? Rusell Crowe si Ryan Gosling, unul din generatia veche, celalalt din generatia nou.
 
Este un film carismatic cu personaje bine conturate si un dialog foarte vioi. Este o comedie politista dedicata adultilor in care scenele violente sunt usor atenuate de umorul ce este plasat exact la momentul potrivit.
 
Filmul isi are actiunea in Los Angeles in anii ’70 unde Holland March, un detectiv particular neindemanatic dar si usor nepriceput, trebuie sa se alieze cu batausul Jackson Healy (omul ce gaseste o solutie la orice problema indiferent de gravitatea situatiei) pentru a rezolva impreuna cazul Ameliei – o feta disparuta.
 
Regia este clasica in stil Hollywood varianta moderna, razi destul de mult desi in anumite locuri are parte de cativa timp morti sau lenti, ce aduc un pic de monotonie filmului. Insa pustoaica ce interpreteaza rolul ficei lui Holland este un mic actor in devenire, este simpatica si este evident ca are mult talent actoricesc.
 
Un film antrenant si amuzant, chimia dintre actorii principali este evidenta si contribuie mult la atmosfera cuceritoare a filmului. Cei doi actori se completeaza perfect si mi-au adus aminte de cuplul Danny Glover si Mel Gibson din seria "Arma mortala".
 
Este un film bine regizat, are suspans, mister, batai si comedie! Imi place faptul ca nu poti sa prevezi ce se va intampla in urmatoarea scena, este un atu major, te face curios sa descoperi care sunt urmatorii pasi, ce vor alege personajele sa faca?
 
Ce e drept, nu cred ca este un film pentru toate gusturile: posibil fie sa iti placa mult sau sa nu iti placa deloc si sa-l consideri o pierdere de timp. Il recomand pentru o seara din timpul saptamanii in care esti prea plictisit sa te uiti la altceva si nu ai somn, dar vrei sa iti umpli timpul cu ceva. Nu iti irosi popcornul pentru acest film, poate doar niste pufuleti uitati prin dulap de o zi inainte.
 
Nu este un film rau, nu este un film slab regizat. Este un film bun, dar de care te-ai si putea lipsi in viata ta!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu