Filme Go out

Deadpool

DeadpoolYou’re probably thinking „This is a superhero movie, but that guy in the suit just turned that other guy into a fucking kebab.” Surprise, this is a different kind of superhero story.

 Un erou obraznic de care m-am indragostit total! Este un film care a avut atat de multa  actiune incat nu stiu unde au zburat cele doua ore de film si am ras copios pe toata durata acestuia!
 
Deadpool este un mercenar cu gura mare, cu o limba ascutita si cu o viteza rapida de a omori pe oricine ii apare in calea vizuala in doar cateva secunde. Nu este un super erou obisnuit, este un fel de "bad guy" care totusi iti este atat de drag incat nu te poti abtine sa nu-l placi.
Consider ca Marvel a riscat foarte mult scotand un film cu un astfel de caracter insa tot efortul, stresul si investitiile au meritat pentru au castigat un personaj ce pe veci va avea fani in toata lumea care vor dori sa vada filmul in care el este protagonist.

Ryan Reynolds, cel care joaca rolul lui Deadpool a interpretat rolul fara cusur, parca a fost creat special pentru el, si se vede ca actorul a indragit si el personajul pentru ca se simte si dincolo de ecran  si a transmis publicului ca s-a distrat si a iubit acest rol la maxim. S-a vazut, iar noua telespectatorilor ne-a placut extrem de mult.
Mi-a placut ca personajul din rolul principal s-a indragostit de o partenera la fel de nebuna si nonconformista ca el, Vanessa (Morena Baccarin), ceea ce a adus o noutate si putina picanterie acestei parti a filmului.
Pe scurt personajul nostru principal afla ca este bolnav de cancer si este pe moarte. Pentru ca nu vrea sa isi vada iubita suferind, o paraseste si se inscrie intr-un program ce ii promite vindecarea. Acest program cu doua taisuri ii salveaza viata, dar il desfigureaza fizic si il afecteaza si psihic. Dar, in cazul lui Deadpool, instabilitatea psihica o sa descoperiti ca este o calitate.
Recunosc, scenariul este unul banal, dar nici macar nu conteaza pentru ca razi din minut in minut. In plus a fost un deliciu plin de amuzament sa vad modul in care sunt ironizate stereotipurile din alte filme ca Taken precum si actori ca Hugh Jackman din Xmen.
 
Il recomand tuturor.Va fi imposibil sa gasesti ceva ce sa nu iti placa in acest film!. Fie ca il vizionezi singur, cu iubita sau cu prietenii, te vei distra la maxim, pentru ca acest film nu iti permite sa te plictisesti.
 
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu