Filme Go out

That Awkward Moment – Comedie romantică cu Zac Efron

That Awkward Moment – Comedie romantică cu Zac EfronRelaţie sau doar o aventură? Cei trei prieteni Jason, Daniel şi Mikey îşi fac promisiunea să nu se mai implice în relaţii serioase după ce unul dintre ei se desparte de iubită. Planurile le sunt date însă peste cap când aceştia realizează că încep să se implice în ceea ce trebuia să fie doar o aventură.  Fiind puşi în faţa acelui moment ciudat în care trebuie să aleagă între o relaţie stabilă sau o aventură, vor face alegerea corectă?

Comedia romantică That Awkward Moment, în regia lui Tom Gormican, îl are în unul din rolurile principale pe şarmantul Zac Eafron. Alături de acesta, îi mai putem vedea jucând pe Miles Tellerşi  Michael B. Jordan, tot în rolurile principale.

Tratând o situaţie destul de întâlnită în societatea de astăzi într-un mod comic si original, That Awkward Moment  se anunţă a fi o producţie reuşită a Treehouse Pictures.
Premiera oficială a filmului a avut loc la Los Angeles la 27 ianuarie 2014 iar în România va fi lansat în premieră la 28 februarie 2014.

Oana Ruxandra

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu