Filme Go out

Terminator: Genisys

Terminator: Genisys

Multe generatii au urmarit seria Terminator, motiv pentru care filmul acesta a fost asteptat cu sufletul la gura de fanii francizei lansate de James Cameron.

Descrierea filmului poate fi surprinsa doar cu un singur cuvant: intens. Plin de actiune si de secvente ce aduc tribut primelor filme Terminator, pastreaza aceeasi lupta continua intre inteligenta artificiala si rezistenta umana.

Scenariul nu este unul puternic, insa cei care vin la acest film nu asta cauta, ci actiune extrema, confruntari spectaculoase intre personajele metalice si rasturnari de situatii.

Inedit este faptul ca Arnold Schwarzenegger revine în rolul androidului, lucru ce merita toti banii, fiind de apreciat ca a reusit sa faca fata unui astfel de film la varsta lui. Adevarul este ca, alaturi de el, plictiseala dispare, iar umorul e altfel, e mai savuros. Intr-adevar, sunt si cateva clisee, dar actiunea merita apreciata.

Sa fim seriosi, nu este un film care sa faca istorie! Totusi, se merita sa mergi la cinema pentru el intrucat nu vei avea timp sa te plictisesti, ci te va tine cu ochii larg deschisi pana la ultima scena! Si, nu in ultimul rand, vorbim de Terminator, cel care a dat startul filmelor cu roboti.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu