Filme Go out

Ted 2 – Prieteni pe viata

Ted 2 – Prieteni pe viataUrsuletul buclucas nu putea sa cunoasca sfarsitul dupa marele succes din 2012, astfel ca apare in Ted 2. Un ursulet obraznic, dar foarte istet, care fura mii de zambete. Acum e mai obraznic ca niciodata si atat de indragostit, ca are impresia ca o sa ii creasca aripi. Ce urmeaza?

Ted, dupa un an de casatorie, realizeaza ca lucrurile scartaie si vine cu solutia salvatoare de a avea un copil. Dar problemele continua sa apara…

  1. 1. Ted nu este considerat o persoana (normal, este urs de plus)

  2. 2. Pentru ca nu este considerat o persoana, casatoria ii este anulata!

  3. 3. Pentru ca nunta nu mai este legala, nu poate adopta un copil.

Asadar, Ted e nebagat in seama de autoritati, discriminat, are conturile bancare inchise si, pentru ca e considerat un obiect, nu se poate angaja. Solutia? Se hotaraste sa dea statul in judecata.

Nu o sa va mint: in film se folosesc cuvinte vulgare cam mult si se consuma droguri si bautura. Dar, hei, nu este un film educativ. Este doar o comedie buna, cu tenta usor emotionala din loc in loc. Mai adaug faptul ca este prima data cand Mark Wahlberg apare in aceasta serie.

Nu recomand acest film, chiar daca este cu un ursulet de plus, copiilor sub 15 ani din simplul motiv ca are o cantitate extrem de generoasa de umor incomod, chiar spre vulgar.

Distributia este foarte buna. Au participat: Liam Neeson, Jay Leno, Jimmy Kimmel, Morgen Freeman etc. Nu este un film care trebuie ratat. O comedie spumoasa, de weekend, alaturi de o punga de popcorn sau nachos!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu