Evenimente Go out

Se lanseaza “Scoala de Vara a Dansatorilor”

Se lanseaza "Scoala de Vara a Dansatorilor”Vara aceasta, Moty Dance School lanseaza un concept cu totul nou si inedit, “Scoala de Vara a Dansatorilor”, un program ce vine in intampinarea iubitorilor de dans de toate varstele, cu o serie de activitati menite sa instige publicul la exprimarea prin arta si sport!.
 
Conform motto-ului Scolii de Dans (“Together we can make it happen”), Moty Dance isi propune sa stimuleze interesul publicului pentru activitati creative, dar si sa contribuie la combaterea sedentarismului prin promovarea activitatilor sportive, o problema din ce in ce mai alarmanta, in contextul societatii contemporane.
 
Pentru copiii care vor sa isi petreaca vacanta intr-un mod artistic si distractiv, Moty Dance a creat programul Summer Artistic Camp for KIDS, in cadrul caruia, timp de o luna, participantii isi vor descoperi latura creativa prin intermediul atelierelor de dans, teatru, dezvoltare personala si jocuri de echipa.
 
Tot in aceasta vara, la Moty Dance va avea loc si festivalul de dans, Summer Dance Festival, eveniment asteptat de toti dansatorii profesionisti. In fiecare miercuri, incepand din 15 Iulie, de la ora 19:00, coregrafii Moty Dance, Andrei Minea, Oana Neagu, Cypher, Irina Lalciu, Adrian Martin si Alexandra Dici, vor sustine o serie de master class-uri. Participanii vor avea sansa sa invete cele mai in voga stiluri de dans, dintre care: hip-hop, vogue, waacking, house sau dancehall.
 
Daca pentru copii si pentru dansatorii profesionisti exista o serie de activitati special concepute pentru dezvoltarea lor artistica, se pare ca nici adultii nu au fost neglijati. Asadar, pentru adultii care vor sa scape de stresul acumulat dupa o zi lunga de munca, intr-o maniera inedita, s-a lansat cursul, Mix Dance Hobby. Acest curs de dans te va ajuta sa inveti sa te misti mai bine pe ringul de dans, sa te mentii in forma si sa iti petreci timpul alaturi de prietenii tai, intr-un cadru intim si realaxant.
 
Prin intermediul acestei serii de activitati, Moty Dance School doreste sa ofere oamenilor o noua perspectiva asupra petrecerii timpului liber, promovand dansul ca o excelenta modalitate de a face miscare, de a socializa si de a te molipsi cu energie pozitiva!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu