Evenimente Go out

“reINVENT – Cu drag, de Dragobete!”. Atelier de Reciclare InteraktivA

Interaktiv University are plăcerea de a te invita la un nou atelier menit să îţi testeze îndemânarea, imaginaţia şi simţul practic! Faceţi cunoştinţă cu reINVENT– atelier de reciclare creativă şi interactivă!
 
“reINVENT – Cu drag, de Dragobete!”. Atelier de Reciclare InteraktivALa atelierul “reINVENT” ideile vor prinde viaţă cu ajutorul materialelor pe care mulţi le consideră… nefolositoare! Pe scurt: ceea ce alţii aruncă, noi… reinventăm! Noul nostru atelier este locul în care puteţi experimenta cele mai năstruşnice idei cu cea mai improbabilă materie primă: materiale ecologice, pet-uri, capace, haine uzate, etc.
 
“reINVENT”se adresează celor care doresc să ofere o nouă poveste lucrurilor vechi sau nefolositoare, care vor să (re)inventeze concepte şi care vor să îşi exerseze imaginaţia într-un mod constructiv şi interactiv. Se adreseaza tuturor celor care îşi doresc să experimenteze metode noi de hand-made şi care au ca eternă provocare reinventarea. Vârsta minimă de participare este de 14 ani.
 
Primul atelier “reINVENT” debutează în ajun de Dragobete! Te aşteptăm duminică, 23 februarie, de la ora 14:00, la sediul CROS (Intrarea Mihai Eminescu numărul 5, Bucureşti) pentru a învăţa:
 
·         Noţiuni de bază despre teoria reciclării creative şi a materialelor ecologice
·         Metode specifice de utilizare a materialelor ecologice şi reciclabile
·         O tehnică de bază de realizare a unei inimioare (pandativ sau breloc) din materiale ecologice
·         O tehnică simplă de confecţionare a unui accesoriu la alegere: brăţara sau colier.
 
Durata “reINVENT” este două ore.  Materialele vă vor fi puse la dispoziţie de către organizatori, în preţul atelierului: 50 RON. La final fiecare participant va avea în “inventar” o inimoară hand-made, din materiale ecologice, în culorile alese de el, care poate lesne deveni un pandativ sau un breloc pentru o persoană careia vrea sa îi spună “Cu drag, de Dragobete!”. JÎn plus, fiecare participant va putea alege să înveţe cum să confecţioneze, prin tehnici specifice reciclării creative, un nou accesoriu: brăţară sau colier.
 
Trainerul “reINVENT” este Claudia Ganea, pasionată de reciclare creativă şi artă hand-made, îndeosebi dacă priveşte accesoriile din piele întoarsă. Ea este şi cea care vă încântă cu brandul Access Illusion.
 
Pentru mai multe detalii despre conceptul “reINVENT”, promoţia de Dragobete şi pentru înscrieri online vă invităm să accesaţi această pagină.
 
Ne vedem duminică, 23 februarie, “Cu drag, de Dragobete”!
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu