Evenimente Go out

Vunk transforma Hard Rock Cafe

Vunk transforma Hard Rock CafeVunk, impreuna cu BestMusic iti da cea mai buna idee de Martisor pentru acest an: concertul #numaila2, sustinut in data de 6 martie 2014, de la ora 21 la Hard Rock Cafe. Concertul  este inspirat de titlul celui mai recent single al trupei, un duet cu Andra extras de pe albumul "Nu scapa nimeni".

Baietii spun ca pentru acest concert spatiul din Hard Rock Cafe va fi transformat integral printr-un mix de tehnologie, lasere, gadgeturi si facilitati create special pentru fani, iar fiecare spectatoare va avea parte de o surpriza individuala.

 "Toamna trecuta, la Polivalenta, am descoperit impreuna formula fericirii. Acum o stim si noi si o stiti si voi. Ati plecat cu fericirea acasa si pentru unii dintre voi a ramas aprinsa cateva zile. Ascunsa intr-o bratara colorata si luminoasa. Dupa 6 luni, pe 6 martie aprindem, iar, fericirea. Si daca primavara nu vine pana atunci, o aducem impreuna. In noi toti, nu afara. Si toate astea pentru ca, atunci, sarbatorim tot ce este feminin in viata noastra. Iubite, mame, surori, fiice, prietene. Ne-am invatat unii pe altii sa impartim iubirea numai la doi – la voi si noi. Pentru ca suntem intr-o relatie, deja. De iubire, respect si dependenta. Ia de mana pe cineva si spune-i ceva. Ca ne vedem toti pe 6 martie, la HardRcokCafe. Fara dress code, doar cu feeling code – un zambet.’, declara Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Biletele costa 60 ron si pot fi procurate din Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane si online in retelele IaBilet.ro, Myticket, Bilete.ro si Eventim, iar organizatorii anunta publicul sa se grabeasca in achizitionarea de bilete, avand in vedere sold out-urile concertelor din acest an., iar organizatorii anunta publicul de posibilitatea unui sold out rapid, avand in vedere concertele de anul acesta.

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu