Evenimente Go out

Primul targ de beauty din Piata Victoriei is deschide portile in perioada 21-23 Octombrie

Primul targ de beauty din Piata Victoriei is deschide portile in perioada 21-23 OctombrieBucharest Beauty Expo invită toate doamnele, domnișoarele și domnii să asiste la demonstrațiile inedite de coafură, machiaj și nailart ce vor avea loc în cele trei zile de eveniment. Intrarea este gratuită pe tot parcursul târgului.

În perioada 21-23 octombrie va avea loc primul târg de produse cosmetice și beauty organizat vreodată în Piața Victoriei, unul dintre cele mai importante noduri rutiere și pietonale din București. În pavilionul expozițional care va fi amplasat în Piața Victoriei se vor reuni cei mai importanți producători de produse cosmetice din România, dar și reprezentanți ai celor mai cunoscute branduri internaționale.

Bucharest Beauty Expo vine în întâmpinarea tuturor doamnelor, domnișoarelor, dar și domnilor, care nu au timp să ia la rând nenumărate magazine pentru a-și alege produsele favorite și care totuși preferă să testeze înainte de a cumpăra. La Bucharest Beauty Expo oricine va avea posibilitatea să aleagă dintr-o gamă largă de produse și servicii de înfrumusețare, tratamente cosmetice sau spa și să beneficieze de ofertele de preț pe care expozanții le vor oferi doar celor care le trec pragul în cele trei zile de eveniment.

Expoziția va avea mai multe categorii: produse pentru îngrijirea tenului, produse pentru machiaj, manichiură-pedichiură, produse pentru îngrijire corporală, produse pentru îngrijirea părului, produse wellness, parfumuri, accesorii, dar și aparatură dedicată întreținerii pielii, părului și corpului. Vor fi prezentate și produse bio, complet naturale, sau creme care în mod obișnuit pot fi achiziționate din farmacii. În plus, va exista o secțiune dedicată saloanelor de cosmetică și coafură, unde maeștrii în arta machiajului și hair stilistii vor face demonstrații inedite.
Bucharest Beauty Expo este organizat de către Project Expo Games & Sports– coordonator al Târgului Imobiliar PROJECT EXPO, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din Romania, care se desfășoară de asemenea în Piața Victoriei.

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu