Evenimente Go out

Premiile Golden Globe

Premiile Golden GlobePremiile Golden Globes au avut loc pe 11 ianuarie și starurile de pe covorul roșu au fost tot ceea ce au discutat oamenii. Vom discuta acum cine a purtat ce outfit pe covorul roșu de la Golden Globes și cei care au ieșit în evidență. Vom vedea nume foarte faimoase care au purtat outfit-uri superbe pentru această ocazie.

Nou venita care a reușit în industria muzicii și cea care a creat deja o întreagă coloană sonoră pentru filmul Jocurile Foamei: Mockingjay, produs de Motion Pictures, cântăreața și compozitoarea din Noua Zeelandă, Lorde a venit îmbrăcată purtând pantalonii săi specifici cu o coadă lejeră și elegant. Lorde a arătat foarte chic și jucăușă la eveniment și în ciuda obsesiei sale cu culoarea negru, ea nu s-a putut abține de la zâmbete și fericire.

Emma Stone a fost de asemenea văzută purtând un costum tip pantalon cu un pantaloon lung negru și o bluziță albă străcitoare. Ea a avut de asemenea o fundă la spate care se prelungea până în pământ și care a impresionat pe toată lumea. Jennifer Lopez a purtat și ea o rochie strălucitoare marca Zohair Murad care îi arăta un picior și un decolteu adânc. Lopez a arătat impecabil ca întotdeauna.

Fata care a devenit faimoasă pentru cântecul The Cup Song, care odată a fost un personaj secundar în filmul romantic adolescentin Twilight a fost acum nominalizată la primul său premiu Golden Globe. Anna Kendrick a fost văzută purtând e covorul roșu o rochie clasică pală și simplă cu machiaj ușor. Părul ei a fost criticat de unii dar per total, Anna Kendrick a arătat uimitor pe covorul roșu și a făcut pe toată lumea să sară de pe scaune când a pășit pe covorul roșu.

Citeste mai mult aici

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu