Evenimente Go out

Pe 10 mai Vunk are un concert spectaculos la care nu vei recunoaste nicio piesa!

Pe 10 mai Vunk are un concert spectaculos la care nu vei recunoaste nicio piesa!Baietii de la trupa VUNK se afla in repetitii intense pentru primul concert acustic din cariera lor.

Concertul se numeste Autoportrete, va avea loc pe 10 mai in gradina Promenada Mall, iar Cornel Ilie spune ca spectatorii vor asculta hiturile VUNK intr-o orchestratie care le va arata o cu totul alta fata cu care publicul nu se va mai intilni niciodata. Pe o scena 360 grade cu ajutorul careia spectatorii pot vedea show-ul din orice punct, scena aplasata deasupra Bucurestiului in mijlocul gradinii promenada Mall, cu un cvartet dirijat de compozitorul George Natsis (a dirijat si orchestra lui Steve Vai si face parte din echipa Vocea Romaniei), cu Chuckk Hubbard – singurul interpret de banjo din Romania, dar si cu participarea la pian a lui Bobby Stoica, Autoportrete va fi unul dintre cele mai spectaculoase concerte pe care le-a sustinut vreodata trupa VUNK.

Printre piesele care sunt total reorchestrate se afla “1000”, “Pleaca”, “Asa si”, iar “Vreau o tara ca afara” suna, conform spuselor baietilor, intr-o forma care “va soca” publicul. Desigur, nu vor lipsi duetele cu care trupa surprinde de fiecare data, iar Cornel Ilie spune ca si de data asta veti avea parte de invitati pe care nu v-ati imaginat ca ar putea cinta alaturi de VUNK.

Pe 10 mai, Autoportrete  – care este deja sold out, asa cum e o traditie pentru show-urile VUNK din anul acesta – va spune povestile personale ale baietilor din trupa, dar va spune si povestile mai putin cunoscute ale fiecarei piese din playlist.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu