Evenimente Go out

Nargila Grill&Bar s-a redeschis dupa un amplu proces de transformare

 Nargila Grill&Bar s-a redeschis dupa un amplu proces de transformareDupă mai bine de 5 ani de la deschiderea primului restaurant în București, Nargila Grill&Bar anunța în această primăvară un nou design amenajat într-un stil marocan reinterpretat în contemporan.
 
Restaurantul are o suprafață de 360 de metri pătrați și este împărțit pe două niveluri unite de zona scării ce este înconjurată de corpuri de iluminat aranjate asimetric. Parterul reprezintă zona de lounge iar etajul combină piese de mobilier specifice restaurantului dar și un  divan. Acesta păstrează în totalitate stilul oriental cu lampi, covoare țesute manual, texturi și accesorii colorate. Barul, care ocupă o mare parte din parter, este realizat dintr-un blat de lemn îmbrăcat cu un trafor din fier iar zona de perete cu accente industriale prin rafturi de fier. Culoarea mobilierului și materialul de pluș au fost alese din inspirația  interioarelor tradițional marocane, schema de culori reflectată fiind turcoaz și ocru,  ce sugerează nuanța oceanului și pe cea a deșertului. Pereții au fost decorați cu trafoare cu model specific stilului Moorish.
 
Proiectul de reamenajare a fost semnat de biroul de arhitectură 2Deco Design prin arhitecta Alina Stoian, cea care a gândit stilul marocan adus în contemporan. “Viziunea proprietarului ne-a îndrumat către acest nou spațiu, în care am încercat să asociem influențele contemporane cu cele inspirate din cultura țărilor din Africa de Nord. Așa am decis să păstrăm un decor curat  cu tonuri dinamice de culoare și elemente de accent.  Trecerea dintre parter și etaj este una graduală, cu mobilier asemănător dar elemente de diferențiere, precum scaunele și corpurile de iluminat cu modele și materiale diverse. Am vrut să redăm ideea unui loc caracterizat de o atmosferă relaxantă, care transmite emoție și te invită către noi experiențe.“, completează Alina Stoian.
 
Noul decor este gândit în așa fel încât Nargila Grill&Bar să reprezinte locul potrivit pentru un  mic dejun relaxant, o întâlnire la masa de prânz dar și pentru a savura pe îndelete o cină caracterizată de preparate cu ingredientele bucătăriei orientale. Meniul de mâncare a fost modificat după procesul de transformare, cuprinde atât preparate din bucătăria din nordul Africii și Orientul Mijlociu dar și preparate din bucătăria internațională printre care și o selecție de burgeri. Din meniul vechi, restaurantul a păstrat hummus-ul în diferite variante, cu tahini, carne sau ciuperci dar și Shakshouka, kebab sau salata arăbească și Fattoush. Așa cum îi spune și  numele, localul cuprinde și o variată ofertă de narghilele cu arome, de la cele tradiționale până la cele care combină mai multe gusturi și lapte.
 
 
 
Nargila Grill&Bar București este situat în Piața Unirii, pe Str. Bibescu Voda, 1 iar cel de-al doilea restaurant în Sinaia, pe Bd. Carol I la parterul Hotelului Sinaia. Mai multe informații pot fi accesate online pe site-ul www.nargila.ro sau pe pagina de Facebook, www.facebook.com/NargilaGrillBar.
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu